קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת מנטה שוקולד מועדפת

גלידת מנטה שוקולד מועדפת
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. לכי לחנות וקחי נתחי שוקולד מומסים בפה, וניל, שמנת כבדה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-10 דקות. נסו מוות על ידי גלידת שוקולד, אין גלידת שוקולד Churn Keto, ו אין גלידת שוקולד Churn Keto (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הסוכר, קורנפלור וביצים יחד בקערה ומניחים אותו ליד stove.In סיר כבד מונח על חום בינוני, להביא את 1 כוס חלב ו 1 כוס של קרם לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים את תערובת הקרם המבעבע לתוך תערובת הביצה מקציף כל הזמן, ולאחר מכן להחזיר את התערובת לסיר. להפחית את החום על בינוני נמוך, להקציף או לערבב כל הזמן עד התערובת מתעבה – זה לא צריך לבוא לרתיחה מלאה, אלא להתעבות רק כדי עקביות של רוטב עבה מעיל הכף. אם יש לך מדחום ממתקים, זה צריך לקרוא איפשהו בין 165 ו 17
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
הסר מהחום ויוצק לתוך קערה גדולה או צלחת רדודה גדולה (טריק כדי להפוך אותו מגניב מהר יותר).
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
יוצקים את הנותרים 1 כוס שמנת לתוך התערובת, ולאחר מכן מערבבים את תמצית מנטה וניל. אם תרצה, להוסיף כמה טיפות של צבע מאכל ירוק.מכסים באופן רופף בניילון נצמד ומקררים במשך כמה שעות או לילה עד קר מאוד.בעקבות הוראות יצרנית הגלידה, מערבבים את הגלידה עד עבה. במהלך 5 הדקות האחרונות של ערבוב גלידה, מוסיפים את השוקולד המגורד. כפית לתוך מיכל lidded ולתת לשבת במקפיא להבשיל עד שאתה מוכן לשרת אותו.עושה על 4 כוסות
מרכיבים שתצטרך
פזורים סגוליםפזורים סגולים
מיץ חמוציות לבןמיץ חמוציות לבן
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות