גלידת מנטה שוקולד מועדפת
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. לכי לחנות וקחי נתחי שוקולד מומסים בפה, וניל, שמנת כבדה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-10 דקות. נסו מוות על ידי גלידת שוקולד, אין גלידת שוקולד Churn Keto, ו אין גלידת שוקולד Churn Keto (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הסוכר, קורנפלור וביצים יחד בקערה ומניחים אותו ליד stove.In סיר כבד מונח על חום בינוני, להביא את 1 כוס חלב ו 1 כוס של קרם לרתיחה.
יוצקים את תערובת הקרם המבעבע לתוך תערובת הביצה מקציף כל הזמן, ולאחר מכן להחזיר את התערובת לסיר. להפחית את החום על בינוני נמוך, להקציף או לערבב כל הזמן עד התערובת מתעבה – זה לא צריך לבוא לרתיחה מלאה, אלא להתעבות רק כדי עקביות של רוטב עבה מעיל הכף. אם יש לך מדחום ממתקים, זה צריך לקרוא איפשהו בין 165 ו 17
הסר מהחום ויוצק לתוך קערה גדולה או צלחת רדודה גדולה (טריק כדי להפוך אותו מגניב מהר יותר).
יוצקים את הנותרים 1 כוס שמנת לתוך התערובת, ולאחר מכן מערבבים את תמצית מנטה וניל. אם תרצה, להוסיף כמה טיפות של צבע מאכל ירוק.מכסים באופן רופף בניילון נצמד ומקררים במשך כמה שעות או לילה עד קר מאוד.בעקבות הוראות יצרנית הגלידה, מערבבים את הגלידה עד עבה. במהלך 5 הדקות האחרונות של ערבוב גלידה, מוסיפים את השוקולד המגורד. כפית לתוך מיכל lidded ולתת לשבת במקפיא להבשיל עד שאתה מוכן לשרת אותו.עושה על 4 כוסות