גלידת מרנג עוגת בוץ
גלידת מרנג עוגת בוץ יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 258 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. לך לחנות ותביא את "ונילן אקסטראקט", עוגיות שוקולד ממולאות בקרם, גלידת קפה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -47 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו גלידת מרנג פיסטוק, עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה ומדריך מרנג, ו גלידת Tex-Mex (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים תבנית אפייה גדולה בנייר קלף. צייר 6 (3 אינץ') מעגלים על נייר. הפוך נייר מעל; מאובטח עם סרט מיסוך.
מניחים חלבונים ביצה, וניל, קרם של טרטר בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף. בהדרגה להוסיף 1/2 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות תערובת עד פסגות נוקשות טופס. בעדינות לקפל בקקאו.
מחלקים תערובת ביצה לבן באופן שווה בין 6 מעגלים נמשכים. צורה מרנג לקנים עם צדדים 1 אינץ באמצעות החלק האחורי של כף.
אופים ב 225 במשך 1 1/2 שעות או עד יבש. לכבות את התנור, ואת מקצפת בתנור סגור לפחות 12 שעות.
הסר מהתנור; להסיר בזהירות מרנג מנייר.
מניחים מרנג על צלחות קינוח בודדות. למעלה כל אחד עם 1/3 גביע גלידה.
מפזרים כל באופן שווה עם 1 1/2 כפות פירורי עוגיות 1 כפית פקאן; לטפטף כל גלידה עם 1 1/2 כפיות סירופ שוקולד.