Frittedda עם Scallion Crostini
זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם פרושוטו, צמרות שומר הנורה הוסרו ולהניח בצד, מנטהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד אגוזים עם קרמל (ללא גלוטן, ללא דגנים, טבעוני) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. וזה נהדר. מתכונים דומים: Crostini di fegatini (כבד עוף טוסקני Crostini), Crostini di Fegatini (Crostini כבד עוף), ו קרוסטיני מעורב: קרוסטיני מיסטי.
הוראות
לקצץ את הארטישוקים של עלים חיצוניים קשים, לקלף את הגבעולים לחתוך לשניים. משרים משנקים במים חומציים קרירים. להפגיז את favas הן דרכים ולהניח בצד. לקצץ את הקצוות הקשים של האספרגוס לחתוך לחתיכות 2 אינץ ' על ההטיה. אפונה פגז ולהניח בצד.
חותכים את הנורה שומר לשניים לחתוך לתוך ג ' וליאן בסדר.
חותכים את פרושוטו לתוך ג ' וליאן בסדר ולהניח בצד.
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים את שמן הזית, פרושוטו ושומר על חום בינוני. לבשל 1 דקה ולהוסיף ארטישוק מרוקן. מבשלים 10 דקות עד שמתחילים לרכך ולהוסיף פאבות, אספרגוס ואפונה.
הוסף 1/2 כוס מים, כיסוי ומבשלים 20 דקות. לחשוף, להוסיף מנטה, מיץ לימון, גרידה ושומר צמרות. לחם גריל ומברשת עם הנותרים 2 כפות שמן זית כתית נוספת.
מפזרים בצל ירוק ומגישים מעל frittedda.