גלידת פאי תפוחים יכולה להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 190 גרם של שומן, וסך הכל 2522 קלוריות. אם יש לכם אגוזי מלך, עוגיות שיבולת שועל, ציפוי גלידת קרמל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. . נסו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו עוגיות תות וגלידת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים את העוגיות הכתושות עם 1 כף חמאה מומסת, ולחץ על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
אופים בתנור שחומם מראש במשך 5 דקות, ולאחר מכן להסיר, לאפשר להתקרר לחלוטין, ואז להתפורר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
ממיסים את שארית 1 כף החמאה במחבת על אש בינונית. מערבבים את התפוחים, 3 כפות סוכר, ו 1 כפית קינמון. מבשלים עד התפוחים יש השחמה קלה, ואת הסוכר החל caramelize, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודה
לשימור,
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הסר מהמחבת, ולאפשר להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מערבבים קרם, חצי חצי, 1 כוס סוכר, ביצים, וניל, ו 2 כפיות קינמון בקערה גדולה; לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
יכול דיאט קרם סודה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
יוצקים לתוך מכונת גלידה להקפיא על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידה
8
לאחר סיום הגלידה, מערבבים את העוגייה המתפוררת, תפוחים מקורמלים ואגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
לשימור,
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
9
מוסיפים את דולצ ' ה דה leche על ידי כפית תוך ערבוב כדי להפיץ באופן שווה.