גלידת פיג-מנטה ללא בישול
, המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 686 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. זה מושלם עבור קיץ. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם חלב התאדה, תאנים, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו איך להכין גלידה ללא נטישה (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף הראשון 5 מרכיבים בקנקן 2 ליטר או קערה גדולה עד מעורבב. כיסוי וצינה 30 דקות.
יוצקים תערובת חלב לתוך מיכל מקפיא של מכונת גלידה חשמלית 1 ליטר, להקפיא על פי הוראות היצרן. (הוראות וזמנים ישתנו.)
הסר מיכל עם גלידה מן מכונת גלידה, ומניח במקפיא 15 דקות. מערבבים יחד תאנים, מיץ לימון, סוכר, ונענע טרי קצוץ. מערבבים תערובת לתוך תערובת גלידה מוכנה.
העברה למכולה אטומה; להקפיא עד המשרד, על 1 עד 1 1/2 שעות.