קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת פיסטוק חלבית

גלידת פיסטוק חלבית
צריך קינוח ללא גלוטן וצמחוני? גלידת פיסטוק עלה כותרת יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 424 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-45 דקות. גשו לסופר וקנו צבע מאכל, חצי שמנת, מי ורדים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 28%. נסו גלידת Gulkand (Rose Petal Jam) , מבשלים את הספר: גלידת עלה עלה, ו עלה כותרת דבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף את עלי הכותרת של ורדים במים קרים, להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
מניחים 2/3 כוס עלי כותרת של ורדים בסיר עם שמנת כבדה, חצי שמנת, ו 1/3 כוס סוכר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מניחים על חום בינוני, ולהביא את התערובת לרתיחה חשופה, ערבוב כל הזמן.
4
הסר מהחום, ולתת את השמנת ועלי כותרת ורדים תלולים במשך כ 30 דקות. אם אתה מעדיף, מסננים את עלי הכותרת בשימוש ורדים. הגדר את 1/3 כוס הנותרים של עלי ורדים לא מבושלים בצד לאחר מכן.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
5
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מורחים אגוזים פיסטוק החוצה על תבנית אפייה, ואופים עד קלוי וריחני, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר מהתנור ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הכינו אמבט מי קרח לקירור מהיר של תערובת הגלידה: הניחו קערה גדולה בכיור, ומילאו קוביות קרח ומספיק מים כדי לאפשר לקוביות להתחיל להמיס.
מרכיבים שתצטרך
תערובת גלידהתערובת גלידה
גומי מציל חייםגומי מציל חיים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מניחים מסננת על קערת 2 ליטר ושמים אותה באמבט הקרח. תכיני את אמבטיית מי הקרח ואת הקערה בזמן שאת מכינה את הפודינג.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מניחים את חלמוני ביצה ו 1/3 כוס סוכר בקערת ערבוב לטאטא את החלמונים וסוכר עד צהוב עבה וחיוור.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
11
מניחים את הסיר עם קרם ריחני ורדים בחזרה על אש בינונית נמוכה, ולהביא כמעט לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד. בהדרגה לשפוך על כוס של קרם ורדים חם לתוך חלמונים ביצה, לטאטא כל הזמן. חזור עם השמנת החמה הנותרת. להחזיר את התערובת לסיר ולבשל, ערבוב כל הזמן, עד התערובת חלקה, מעובה, ומצפה את הגב של כף, על 5 דקות יותר. כאשר התערובת היא רק מעובה, להסיר אותו מהחום.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
12
יוצקים את הרפרפת החמה דרך המסננת לתוך הקערה המצוננת באמבט הקרח.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
מערבבים את תערובת הגלידה במשך כ 2 דקות כדי למנוע התכתשות, ומערבבים במי הוורדים. התחל עם 1 כפית של חומרי טעם, ולהוסיף עוד לפי הטעם, עד 2 כפות או יותר. מערבבים בצבעי מאכל, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)
תערובת גלידהתערובת גלידה
מי ורדיםמי ורדים
14
מניחים יריעת ניילון על פני השטח של תערובת הגלידה, לסחוט את כל כיסי אוויר. צנן את תערובת הגלידה לפחות 2 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת גלידהתערובת גלידה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
15
מניחים את תערובת הגלידה הצוננת לתוך מקפיא גלידה, להקפיא על פי הוראות היצרן. כאשר הגלידה קפואה, סקופ לתוך מיכל מצופה עופרת, ומערבבים את עלי הכותרת הנותרים ואת הפיסטוקים לשלב. הקפאה, מכוסה, במשך כמה שעות כדי המשרד עד לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת גלידהתערובת גלידה
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק