קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת פיסטוק חלבית

גלידת פיסטוק חלבית
צריך קינוח ללא גלוטן וצמחוני? גלידת פיסטוק עלה כותרת יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 424 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-45 דקות. גשו לסופר וקנו צבע מאכל, חצי שמנת, מי ורדים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 28%. נסו גלידת Gulkand (Rose Petal Jam) , מבשלים את הספר: גלידת עלה עלה, ו עלה כותרת דבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף את עלי הכותרת של ורדים במים קרים, להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2
מניחים 2/3 כוס עלי כותרת של ורדים בסיר עם שמנת כבדה, חצי שמנת, ו 1/3 כוס סוכר.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מניחים על חום בינוני, ולהביא את התערובת לרתיחה חשופה, ערבוב כל הזמן.
4
הסר מהחום, ולתת את השמנת ועלי כותרת ורדים תלולים במשך כ 30 דקות. אם אתה מעדיף, מסננים את עלי הכותרת בשימוש ורדים. הגדר את 1/3 כוס הנותרים של עלי ורדים לא מבושלים בצד לאחר מכן.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
5
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מורחים אגוזים פיסטוק החוצה על תבנית אפייה, ואופים עד קלוי וריחני, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הסר מהתנור ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הכינו אמבט מי קרח לקירור מהיר של תערובת הגלידה: הניחו קערה גדולה בכיור, ומילאו קוביות קרח ומספיק מים כדי לאפשר לקוביות להתחיל להמיס.
מרכיבים שתצטרך
תערובת גלידהתערובת גלידה
גומי מציל חייםגומי מציל חיים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מניחים מסננת על קערת 2 ליטר ושמים אותה באמבט הקרח. תכיני את אמבטיית מי הקרח ואת הקערה בזמן שאת מכינה את הפודינג.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מניחים את חלמוני ביצה ו 1/3 כוס סוכר בקערת ערבוב לטאטא את החלמונים וסוכר עד צהוב עבה וחיוור.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
מניחים את הסיר עם קרם ריחני ורדים בחזרה על אש בינונית נמוכה, ולהביא כמעט לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד. בהדרגה לשפוך על כוס של קרם ורדים חם לתוך חלמונים ביצה, לטאטא כל הזמן. חזור עם השמנת החמה הנותרת. להחזיר את התערובת לסיר ולבשל, ערבוב כל הזמן, עד התערובת חלקה, מעובה, ומצפה את הגב של כף, על 5 דקות יותר. כאשר התערובת היא רק מעובה, להסיר אותו מהחום.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
12
יוצקים את הרפרפת החמה דרך המסננת לתוך הקערה המצוננת באמבט הקרח.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
מערבבים את תערובת הגלידה במשך כ 2 דקות כדי למנוע התכתשות, ומערבבים במי הוורדים. התחל עם 1 כפית של חומרי טעם, ולהוסיף עוד לפי הטעם, עד 2 כפות או יותר. מערבבים בצבעי מאכל, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
תערובת גלידהתערובת גלידה
מי ורדיםמי ורדים
14
מניחים יריעת ניילון על פני השטח של תערובת הגלידה, לסחוט את כל כיסי אוויר. צנן את תערובת הגלידה לפחות 2 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת גלידהתערובת גלידה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
15
מניחים את תערובת הגלידה הצוננת לתוך מקפיא גלידה, להקפיא על פי הוראות היצרן. כאשר הגלידה קפואה, סקופ לתוך מיכל מצופה עופרת, ומערבבים את עלי הכותרת הנותרים ואת הפיסטוקים לשלב. הקפאה, מכוסה, במשך כמה שעות כדי המשרד עד לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת גלידהתערובת גלידה
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)