גלידת פקאן-מייפל מלוחה
גלידת פקאן-מייפל מלוחה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ידידותי לפודמפה וצמחוני כולל 1111 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 64 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 2. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכלמתכונים יש 28 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 50 דקות. צאו לחנות ואספו מלח ים גס, סירופ מייפל אמיתי, אגוזי פקאן ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 60%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: גלידת פקאן-מייפל מלוחה, חטיפי פאי פקאן מייפל מלוחים, ו פאדג'פקאן מייפל מלוח.
הוראות
מניחים אגוזי פקאן לסיר כבד על אש בינונית וצולים את האגוזים, תוך ערבוב מתמיד, עד שהם ריחניים, 1 עד 2 דקות.
מפזרים 2 כפות סוכר על אגוזי פקאן ומערבבים כל הזמן עד שהסוכר נמס לסירופ חום בהיר ומצפה את הפקאנים. משוך מיד את התבנית מהאש; מפזרים 1/2 כפית מלח ים.
הופכים אגוזי פקאן חמים על פיסת נייר אפייה ומצננים היטב; לפרק כל גושים גדולים. הניחו אגוזי פקאן מסוכרים בצד.
הקציפו 3/4 כוס סוכר, סירופ מייפל, ביצים, תמצית וניל וטעם מייפל בקערה גדולה עד לקבלת תערובת חלקה. לאט לאט לטאטא חצי וחצי.
יוצקים תערובת ליצרנית גלידה ומקפיאים לפי הוראות היצרן.
מערבבים את הפקאנים המסוכרים לגלידה הקפואה ברכות.
מפזרים מנות עם קורט מלח ים טחון גס.