גלידת צ'יפס מנטה
גלידת צ'יפס מנטה נמשכת כ-35 דקות מההתחלה ועד הסוף. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 261 קלוריות, 4 גרם חלבון ו-19 גרם שומן למנה. תמורת 42 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 12. זה יהיה להיט באירוע הקיץ שלך. אם יש לכם שוקולד צ'יפס חצי מתוק, סוכר, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. זה עובד היטב כקינוח. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 12%, וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: גלידה בימי ראשון: גלידת שוקולד צ'יפס מנטה טרי, גלידה בימי ראשון: גלידת שוקולד צ'יפס מנטה טרי וגלידת צ'יפס מנטה.
הוראות
בסיר קטן מחממים את החלב ל-175 מעלות; מערבבים פנימה את הסוכר והמלח עד להמסה.
טורפים פנימה כמות קטנה מהתערובת החמה לביצים. מחזירים הכל למחבת תוך טריפה מתמדת. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהתערובת מגיעה ל-160 מעלות לפחות ומצפה את גב כף מתכת.
מצננים במהירות על ידי הנחת מחבת בקערת מי קרח; מערבבים במשך 2 דקות. מערבבים פנימה שמנת להקצפה, תמציות וצבעי מאכל אם רוצים. מהדקים ניילון נצמד על משטח הרפרפת. מקררים מספר שעות או לילה.
מערבבים פנימה את השוקולד צ'יפס. מלאו את גליל הקפאת הגלידה בשני שליש; להקפיא לפי הוראות היצרן. מקררים את יתרת התערובת עד להקפאה.
מעבירים גלידה לכלי מקפיא; להקפיא 2-4 שעות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, משקה אלכוהולי, קטגוריית מוצרי מזון, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), אבקת זרעי אהבה, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, יין קינוח, מוסקטו, Moscato Dasti
שמנת שרי, משקה אלכוהולי וקטגוריית מוצרי מזון הם בחירה מצוינת עבור גלידה. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![NV Solera Cream Shery]()
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.