קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות11
מגזין

גלידת שוקולד מלט

גלידת שוקולד מלט
גלידת שוקולד מלט עשויה להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1063 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 64 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. זה מושלם עבור קיץ. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שמנת מתוקה, חלב, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו גלידת שוקולד מלט, גלידת שוקולד מלט, ו גלידת שוקולד מלט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את השמנת, 1/2 כוס חלב, אבקת חלב malted, סוכר, אבקת קקאו, סירופ תירס, ומלח בסיר.
מרכיבים שתצטרך
קצפת, דובדבני מרשינו וכדורי חלב מאלט מרוסקיםקצפת, דובדבני מרשינו וכדורי חלב מאלט מרוסקים
נייר אורזנייר אורז
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
להקציף היטב כדי לפזר את אבקת מאלט וקקאו.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
מאלטמאלט
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת מתחילה קיטור; לצפות בו בזהירות ולוודא שהוא לא מגיע לרתיחה.
4
בעוד התערובת מתחממת, לשלב את החלב שנותר, אבקת חלב, קורנפלור, ותמצית וניל בקערה קטנה, ומערבבים עד חלקה ושתי האבקות התמוססו.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
אבקת חלבאבקת חלב
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים את תערובת קורנפלור למחבת, ומביאים לרתיחה על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
6
לטאטא את התערובת עד חלקה ומבשלים על אש נמוכה מאוד, ערבוב כל הזמן, במשך 2 דקות, או עד מעובה. אם התערובת גבשושי, מסננים אותו דרך מסננת.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
להעביר את הנוזל החם למכולה אחסון, ולחץ על גיליון של פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של התערובת כדי למנוע עור להיווצר. מקררים את התערובת שנחשפה עד שהיא מקוררת לחלוטין (מתחת 4°).
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
8
להקפיא את התערובת במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
9
מעבירים את הגלידה הרכה לקערת ערבוב מקוררת ומקפלים את כדורי החלב הקצוצים.
מרכיבים שתצטרך
כדורי חלב מלטכדורי חלב מלט
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
10
מגישים מיד גלידה רכה, או להעביר את התערובת מיכל אחסון אטום להקפיא עד קשה. אפשר את הגלידה לשבת בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות לפני ההגשה אם קפוא מוצק.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
11
Reprinted with permission from Scoop: 125 Specialty Ice Creameries from the Nation ' s Best Creameries by Ellen Brown, © 2011 Running Press
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט