גלידת שוקולד מלט
גלידת שוקולד מלט עשויה להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1063 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 64 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. זה מושלם עבור קיץ. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שמנת מתוקה, חלב, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו גלידת שוקולד מלט, גלידת שוקולד מלט, ו גלידת שוקולד מלט (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את השמנת, 1/2 כוס חלב, אבקת חלב malted, סוכר, אבקת קקאו, סירופ תירס, ומלח בסיר.
להקציף היטב כדי לפזר את אבקת מאלט וקקאו.
מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת מתחילה קיטור; לצפות בו בזהירות ולוודא שהוא לא מגיע לרתיחה.
בעוד התערובת מתחממת, לשלב את החלב שנותר, אבקת חלב, קורנפלור, ותמצית וניל בקערה קטנה, ומערבבים עד חלקה ושתי האבקות התמוססו.
מוסיפים את תערובת קורנפלור למחבת, ומביאים לרתיחה על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד.
לטאטא את התערובת עד חלקה ומבשלים על אש נמוכה מאוד, ערבוב כל הזמן, במשך 2 דקות, או עד מעובה. אם התערובת גבשושי, מסננים אותו דרך מסננת.
להעביר את הנוזל החם למכולה אחסון, ולחץ על גיליון של פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של התערובת כדי למנוע עור להיווצר. מקררים את התערובת שנחשפה עד שהיא מקוררת לחלוטין (מתחת 4°).
להקפיא את התערובת במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
מעבירים את הגלידה הרכה לקערת ערבוב מקוררת ומקפלים את כדורי החלב הקצוצים.
מגישים מיד גלידה רכה, או להעביר את התערובת מיכל אחסון אטום להקפיא עד קשה. אפשר את הגלידה לשבת בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות לפני ההגשה אם קפוא מוצק.
Reprinted with permission from Scoop: 125 Specialty Ice Creameries from the Nation ' s Best Creameries by Ellen Brown, © 2011 Running Press