גלידת שוקולד מקסיקנית
המתכון גלידה שוקולד מקסיקני יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1663 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 130 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, קאיין, אבקת אספרסו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-684 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: מוות על ידי גלידת שוקולד, אין גלידת שוקולד Churn Keto, ו אין גלידת שוקולד Churn Keto.
הוראות
מחממים כוס אחת של שמנת בסיר קטן (1 qt).
להקציף אבקת קקאו. להביא לרתיחה.
להקציף עד אבקת קקאו משולב היטב.
הסר סיר מחום. מערבבים בשוקולד עד לשלב לחלוטין. 2 לשים תערובת לתוך קערת מתכת ולהוסיף את הכוס הנותרת של שמנת. מניחים את הקערה מעל קערה גדולה יותר, חצי מלאה במי קרח כדי לקרר אותה.
מניחים מסננת רשת על הקערה עם תערובת השוקולד.3 לשים כוס אחת של חלב, סוכר, קינמון, מלח, קאיין, אבקת אספרסו (או קפה מיידי) לסיר וחום עד מהביל (לא רותחים), ערבוב לשלב את התבלינים ולהמיס את הסוכר.
מניחים חלמונים בקערה בגודל בינוני. לאט לאט לשפוך את החלב הלוהט ואת התערובת לתוך חלמונים ביצה, לטאטא כל הזמן, כך חלמוני הביצה הם מזג על ידי חלב מחומם, אבל לא מבושל על ידי זה. השתמש מרית גומי כדי לגרד את חלמוני ביצה מחוממים בחזרה לסיר.4 מערבבים את תערובת ביצת החלב כל הזמן על חום בינוני עם כף עץ, גירוד התחתון כפי שאתה מערבבים, עד התערובת מתעבה ומצפה את הכף, כך שאתה יכול לרוץ את האצבע על פני הציפוי יש ציפוי לא לרוץ. זה יכול לקחת בין 3 ל 10 דקות, תלוי כמה חם הצורב שלך. אם בסיס פודינג לא מעיל האחורי של הכף, זה לא מוכן. בסיס הפודינג מכסה את החלק האחורי של הכפית.5 ברגע שהתערובת מצפה את הכף, להסיר אותו מהחום ומיד לשפוך אותו על מסננת הרשת לתוך הקערה של תערובת קרם שוקולד. (המסננת היא שם כדי לתפוס כל פיסות מקושקשות.) מערבבים לתוך תערובת הקרם.6
תן לתערובת להתקרר קצת באמבט הקרח ולאחר מכן להתקרר במקרר עד צונן לחלוטין, כמה שעות או לילה. ממש לפני התהפכות, להוסיף 2 כף ברנדי לתערובת. זהו צעד אופציונלי, אבל זה יעזור לשמור על הגלידה מלהיות קפוא מדי אם הוא מאוחסן מעבר ליום. אם אתם מתכננים לאכול את הגלידה באותו יום שאתה עושה את זה, אתה יכול לדלג על שלב זה. 7 Churn התערובת במכונת הגלידה שלך על פי הוראות היצרן.אחסן גלידה במיכל אטום במקפיא למשך מספר שעות לפני האכילה. הגלידה תהיה די רכה יוצא של יצרנית הגלידה, אבל ימשיך להקשיח במקפיא שלך. אם אתה לאחסן אותו במשך יותר מיום, ייתכן שיהיה עליך לתת לו לשבת במשך כמה דקות כדי לרכך לפני ניסיון לגרוף אותו.