קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות21
מגזין

גלידת שוקולד מקסיקנית

גלידת שוקולד מקסיקנית
המתכון גלידה שוקולד מקסיקני יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1663 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 130 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, קאיין, אבקת אספרסו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-684 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: מוות על ידי גלידת שוקולד, אין גלידת שוקולד Churn Keto, ו אין גלידת שוקולד Churn Keto.

הוראות

1
מחממים כוס אחת של שמנת בסיר קטן (1 qt).
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
להקציף אבקת קקאו. להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
להקציף עד אבקת קקאו משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
הסר סיר מחום. מערבבים בשוקולד עד לשלב לחלוטין. 2 לשים תערובת לתוך קערת מתכת ולהוסיף את הכוס הנותרת של שמנת. מניחים את הקערה מעל קערה גדולה יותר, חצי מלאה במי קרח כדי לקרר אותה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מניחים מסננת רשת על הקערה עם תערובת השוקולד.3 לשים כוס אחת של חלב, סוכר, קינמון, מלח, קאיין, אבקת אספרסו (או קפה מיידי) לסיר וחום עד מהביל (לא רותחים), ערבוב לשלב את התבלינים ולהמיס את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מזון גזם לתינוקות1/2 כוס מזון גזם לתינוקות
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מניחים חלמונים בקערה בגודל בינוני. לאט לאט לשפוך את החלב הלוהט ואת התערובת לתוך חלמונים ביצה, לטאטא כל הזמן, כך חלמוני הביצה הם מזג על ידי חלב מחומם, אבל לא מבושל על ידי זה. השתמש מרית גומי כדי לגרד את חלמוני ביצה מחוממים בחזרה לסיר.4 מערבבים את תערובת ביצת החלב כל הזמן על חום בינוני עם כף עץ, גירוד התחתון כפי שאתה מערבבים, עד התערובת מתעבה ומצפה את הכף, כך שאתה יכול לרוץ את האצבע על פני הציפוי יש ציפוי לא לרוץ. זה יכול לקחת בין 3 ל 10 דקות, תלוי כמה חם הצורב שלך. אם בסיס פודינג לא מעיל האחורי של הכף, זה לא מוכן. בסיס הפודינג מכסה את החלק האחורי של הכפית.5 ברגע שהתערובת מצפה את הכף, להסיר אותו מהחום ומיד לשפוך אותו על מסננת הרשת לתוך הקערה של תערובת קרם שוקולד. (המסננת היא שם כדי לתפוס כל פיסות מקושקשות.) מערבבים לתוך תערובת הקרם.6
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
הוסף כפית וניל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
8
תן לתערובת להתקרר קצת באמבט הקרח ולאחר מכן להתקרר במקרר עד צונן לחלוטין, כמה שעות או לילה. ממש לפני התהפכות, להוסיף 2 כף ברנדי לתערובת. זהו צעד אופציונלי, אבל זה יעזור לשמור על הגלידה מלהיות קפוא מדי אם הוא מאוחסן מעבר ליום. אם אתם מתכננים לאכול את הגלידה באותו יום שאתה עושה את זה, אתה יכול לדלג על שלב זה. 7 Churn התערובת במכונת הגלידה שלך על פי הוראות היצרן.אחסן גלידה במיכל אטום במקפיא למשך מספר שעות לפני האכילה. הגלידה תהיה די רכה יוצא של יצרנית הגלידה, אבל ימשיך להקשיח במקפיא שלך. אם אתה לאחסן אותו במשך יותר מיום, ייתכן שיהיה עליך לתת לו לשבת במשך כמה דקות כדי לרכך לפני ניסיון לגרוף אותו.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
פרחים ארומטיים בהירים, קסיס ופירות אדומים המשלימים תבלין וערות מלוחות. החיך הוא גמיש והרמוני, עם שכבות מעניינות ואלמנטים umami, מרקם עדין וגימור מאוזן יפה.