קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות21
מגזין

גלידת שוקולד מקסיקנית

גלידת שוקולד מקסיקנית
המתכון גלידה שוקולד מקסיקני יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1663 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 130 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, קאיין, אבקת אספרסו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-684 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: מוות על ידי גלידת שוקולד, אין גלידת שוקולד Churn Keto, ו אין גלידת שוקולד Churn Keto.

הוראות

1
מחממים כוס אחת של שמנת בסיר קטן (1 qt).
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
להקציף אבקת קקאו. להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
להקציף עד אבקת קקאו משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
הסר סיר מחום. מערבבים בשוקולד עד לשלב לחלוטין. 2 לשים תערובת לתוך קערת מתכת ולהוסיף את הכוס הנותרת של שמנת. מניחים את הקערה מעל קערה גדולה יותר, חצי מלאה במי קרח כדי לקרר אותה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מניחים מסננת רשת על הקערה עם תערובת השוקולד.3 לשים כוס אחת של חלב, סוכר, קינמון, מלח, קאיין, אבקת אספרסו (או קפה מיידי) לסיר וחום עד מהביל (לא רותחים), ערבוב לשלב את התבלינים ולהמיס את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מזון גזם לתינוקות1/2 כוס מזון גזם לתינוקות
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מניחים חלמונים בקערה בגודל בינוני. לאט לאט לשפוך את החלב הלוהט ואת התערובת לתוך חלמונים ביצה, לטאטא כל הזמן, כך חלמוני הביצה הם מזג על ידי חלב מחומם, אבל לא מבושל על ידי זה. השתמש מרית גומי כדי לגרד את חלמוני ביצה מחוממים בחזרה לסיר.4 מערבבים את תערובת ביצת החלב כל הזמן על חום בינוני עם כף עץ, גירוד התחתון כפי שאתה מערבבים, עד התערובת מתעבה ומצפה את הכף, כך שאתה יכול לרוץ את האצבע על פני הציפוי יש ציפוי לא לרוץ. זה יכול לקחת בין 3 ל 10 דקות, תלוי כמה חם הצורב שלך. אם בסיס פודינג לא מעיל האחורי של הכף, זה לא מוכן. בסיס הפודינג מכסה את החלק האחורי של הכפית.5 ברגע שהתערובת מצפה את הכף, להסיר אותו מהחום ומיד לשפוך אותו על מסננת הרשת לתוך הקערה של תערובת קרם שוקולד. (המסננת היא שם כדי לתפוס כל פיסות מקושקשות.) מערבבים לתוך תערובת הקרם.6
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
הוסף כפית וניל.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
תן לתערובת להתקרר קצת באמבט הקרח ולאחר מכן להתקרר במקרר עד צונן לחלוטין, כמה שעות או לילה. ממש לפני התהפכות, להוסיף 2 כף ברנדי לתערובת. זהו צעד אופציונלי, אבל זה יעזור לשמור על הגלידה מלהיות קפוא מדי אם הוא מאוחסן מעבר ליום. אם אתם מתכננים לאכול את הגלידה באותו יום שאתה עושה את זה, אתה יכול לדלג על שלב זה. 7 Churn התערובת במכונת הגלידה שלך על פי הוראות היצרן.אחסן גלידה במיכל אטום במקפיא למשך מספר שעות לפני האכילה. הגלידה תהיה די רכה יוצא של יצרנית הגלידה, אבל ימשיך להקשיח במקפיא שלך. אם אתה לאחסן אותו במשך יותר מיום, ייתכן שיהיה עליך לתת לו לשבת במשך כמה דקות כדי לרכך לפני ניסיון לגרוף אותו.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
פרחים ארומטיים בהירים, קסיס ופירות אדומים המשלימים תבלין וערות מלוחות. החיך הוא גמיש והרמוני, עם שכבות מעניינות ואלמנטים umami, מרקם עדין וגימור מאוזן יפה.