קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גלידת שוקולד-קינמון עם טופי

גלידת שוקולד-קינמון עם טופי
שוקולד-קינמון ג'לאטו עם חתיכות טופי נטול גלוטן, קינוח. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 47 גרם של שומן, וסך הכל 802 קלוריות. אם יש לכם סוכר, קינמון טחון, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. מתכונים דומים: סקור תוצרת בית (חתיכות טופי) שוקו חם, עוגיות הלחם הקצרים של רות עם שוקולד חלב טופי ביטים, ו עוגת גבינה עם טופי ביטס.

הוראות

1
להקציף סוכר, קורנפלור, קינמון, ומלח בסיר בינוני כבד עד מעורבב. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס חלב, לטאטא עד קורנפלור הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
להקציף הנותרים 1 3/4 כוסות חלב.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
לטאטא מעל חום בינוני-גבוה עד התערובת מתעבה ומגיע לרתיחה, על 6 דקות. להפחית את החום בינוני לבשל 1 דקה יותר, לטאטא מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
הסר מהחום; הוסף שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
5
בואו לעמוד 1 דקה, ואז להקציף עד נמס וחלק.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
העברת בסיס ג ' לאטו לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לאטוג ' לאטו
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מערבבים בקרם.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
8
מניחים קערה על קערה גדולה מלאה קרח ומים וקריר, ערבוב לעתים קרובות, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
תהליך בסיס ג ' לאטו במכונת גלידה על פי הוראות היצרן, הוספת טופי במהלך הרגע האחרון של churning.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לאטוג ' לאטו
טופי.טופי.
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
10
העברה למכולה; כיסוי. להקפיא לפחות 3 שעות ועד 2 ימים.