גלידת שייק תות
גלידת שייק תות דורש על 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 183 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זה מושלם עבור יום האם. לכי לחנות וקחי בננות, אוכמניות, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 22%. נסו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו גלידת תות Paleo (מתכונים דומים).
הוראות
תהליך הראשון 3 מרכיבים במעבד מזון עד מרוסק דק. בחוזקה לחץ על תערובת על החלק התחתון של מחבת springform משומנת קלות 10 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 10 דקות. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה תיל.
בואו גלידת וניל לעמוד בטמפרטורת החדר 20 דקות או עד מעט מתרכך.
לעבד תותים ו 2 כפות אבקת סוכר במעבד מזון עד מחית, לעצור כדי לגרד את הצדדים; להסיר תערובת תות, ולהניח בצד.
לעבד אוכמניות ו 1 כף אבקת סוכר במעבד מזון עד מחית, לעצור כדי לגרד את הצדדים; להפריש.
מחית בננות עם מזלג בקערה גדולה; מערבבים הנותרים 1 כף אבקת סוכר. תניח בצד.
מניחים 1 ליטר גלידה בקערה גדולה; לחתוך לחתיכות גדולות (3 אינץ'). מקפלים תערובת תות לתוך גלידה עד מעורבב.
מניחים במקפיא עד המשרד מעט.
מחלקים את רבע גלון הגלידה שנותר לשניים, ומניחים חצאים בקערות נפרדות. מערבבים תערובת אוכמניות לתוך חצי ותערובת בננה פירה למחצית שנותרה.
מורחים חצי תערובת תות באופן שווה לתוך קרום מוכן במחבת springform.
מניחים מחבת ותערובת תות הנותרים במקפיא. להקפיא 30 דקות או עד שכבת תות במחבת הוא מעט מוצק.
מורחים תערובת בננה באופן שווה על פני שכבת תות במחבת; מחבת חזרה למקפיא, להקפיא 30 דקות או עד שכבת בננה הוא מעט מוצק. חזור על הליך עם תערובת אוכמניות.
מורחים שאריות תערובת תות על שכבת אוכמניות במחבת, להקפיא 3 שעות או עד שכל השכבות מוצקות.
תנו לפאי לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות לפני ההגשה.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בגלידת האגן דאז.