גלידת שמנת אירית
מתכון גלידה אירית גלידה יכול לספק את הכמיהה האירופית שלך סביב 4 שעות ו -15 דקות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 62 גרם שומן, ובסך הכל של 875 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי. יום פטריק הקדוש יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם יש לכם תמצית ונילן, סוכר, ליקר קרם אירי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגיות תות וגלידת שמנת, כדי מקס אירי קרם שוקולד גבינת שמנת בראוניז, ו גלידת שמנת אירית מנטה צ'יפ (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים יחד חצי וחצי, סוכר לבן וסוכר חום בקערה גדולה עם מערבל חשמלי במהירות בינונית עד שהסוכרים מומסים.
מערבבים לתערובת שמנת כבדה ותמצית וניל לתערובת אחידה.
יוצקים את התערובת ליצרנית גלידה ומקפיאים לפי הוראות היצרן.
כ 2 דקות לפני סוף זמן הקפאה, יוצקים אירי קרם ליקר לתוך גלידת יצרנית; לאפשר למכונה כדי גימור הקפאת את קרח קרם.
מעבירים גלידה למיכל חסין מקפיא עם מכסה הדוק ומכניסים למקפיא עד שהגלידה מתקשה, לפחות 4 שעות.