גלידת תות
גלידת תות יכולה להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 261 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. גשו לסופר וקנו חלמונים, תותים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-20 דקות. נסו גלידת עוגת גבינה בטעם תות, גלידת תות Paleo, ו עוגיות תות וגלידת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד את חצי וחצי ו-2 כוסות סוכר בסיר בינוני על חום בינוני נמוך. לפצל את שעועית וניל, לגרד את הקוויאר, ולהוסיף אותו לתערובת (או להוסיף את תמצית וניל.)
לחמם את התערובת עד שהוא חם אבל לא רותח או boiling.In קערה גדולה, להכות את החלמונים נמרצות עם מקצף עד שהם מתחילים להאיר בצבע, על 2 דקות.לאחר מכן, לתפוס מצקת של תערובת חצי וחצי חם מאוד לאט לטפטף אותו לתוך הקערה עם חלמונים ביצה, לטאטא את כל הזמן. (המטרה של זה היא למתן את חלמוני הביצה ולהביא אותם לטמפרטורה טובה לפני הוספת אותם למחבת.) חזור עם מצקת שנייה של חצי חם וחצי תערובת, מוודא לטאטא כל הזמן.
יוצקים את החלמונים מחוסמים לתוך הסיר עם שאר תערובת חצי וחצי ומערבבים בעדינות עם כף עץ במשך 2 עד 4 דקות, בישול זה לאט עד שהוא עבה מספיק כדי לצפות את הכף.
יוצקים את הנוזל הסמיך דרך מסננת רשת דקה לתוך קערה נקייה.
מוסיפים את השמנת הכבדה לקערה ומערבבים בעדינות לשלב. מקררים את התערובת במשך 2 שעות, או עד שהיא מתקררת. בינתיים, לשלב את התותים 2 כפות סוכר בבלנדר. מחית עד חלקה (או שאתה יכול להפסיק רק קצר של חלקה אם אתה רוצה קצת מרקם.)
יוצקים את תותים מחית לתוך תערובת פודינג מקורר ומערבבים.עכשיו יוצקים תערובת זו לתוך מכונת הגלידה שלך להקפיא אותו על פי הוראותיו. (ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בשתי קבוצות בהתאם לגודלו.) לאחר שהוא קופא, להעביר אותו למכולה בטוחה במקפיא להקפיא אותו לפחות 4 שעות, או עד המשרד קפוא.