קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

גלידת תות

גלידת תות
גלידת תות יכולה להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 261 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. גשו לסופר וקנו חלמונים, תותים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-20 דקות. נסו גלידת עוגת גבינה בטעם תות, גלידת תות Paleo, ו עוגיות תות וגלידת שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד את חצי וחצי ו-2 כוסות סוכר בסיר בינוני על חום בינוני נמוך. לפצל את שעועית וניל, לגרד את הקוויאר, ולהוסיף אותו לתערובת (או להוסיף את תמצית וניל.)
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
קוויארקוויאר
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
לחמם את התערובת עד שהוא חם אבל לא רותח או boiling.In קערה גדולה, להכות את החלמונים נמרצות עם מקצף עד שהם מתחילים להאיר בצבע, על 2 דקות.לאחר מכן, לתפוס מצקת של תערובת חצי וחצי חם מאוד לאט לטפטף אותו לתוך הקערה עם חלמונים ביצה, לטאטא את כל הזמן. (המטרה של זה היא למתן את חלמוני הביצה ולהביא אותם לטמפרטורה טובה לפני הוספת אותם למחבת.) חזור עם מצקת שנייה של חצי חם וחצי תערובת, מוודא לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מצקתמצקת
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
יוצקים את החלמונים מחוסמים לתוך הסיר עם שאר תערובת חצי וחצי ומערבבים בעדינות עם כף עץ במשך 2 עד 4 דקות, בישול זה לאט עד שהוא עבה מספיק כדי לצפות את הכף.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
יוצקים את הנוזל הסמיך דרך מסננת רשת דקה לתוך קערה נקייה.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מוסיפים את השמנת הכבדה לקערה ומערבבים בעדינות לשלב. מקררים את התערובת במשך 2 שעות, או עד שהיא מתקררת. בינתיים, לשלב את התותים 2 כפות סוכר בבלנדר. מחית עד חלקה (או שאתה יכול להפסיק רק קצר של חלקה אם אתה רוצה קצת מרקם.)
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
יוצקים את תותים מחית לתוך תערובת פודינג מקורר ומערבבים.עכשיו יוצקים תערובת זו לתוך מכונת הגלידה שלך להקפיא אותו על פי הוראותיו. (ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בשתי קבוצות בהתאם לגודלו.) לאחר שהוא קופא, להעביר אותו למכולה בטוחה במקפיא להקפיא אותו לפחות 4 שעות, או עד המשרד קפוא.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
7
מגישים עם קישוט תות!
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה