גלידת תירס מתוקה
מנה אחת מכילה 228 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. גשו לסופר וקנו תירס אוזניים, חלמונים, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו גלידת תירס מתוקה.
הוראות
שים מגרדת בקערה גדולה. באמצעות חורים גדולים, גרגירי תירס באח (ו "חלב" שלהם) את הקורים. תיפטר מקלחונים.
בסיר בינוני מעל חום בינוני, לשלב שמנת, חלב ותירס. להביא לרתיחה. בינתיים, בקערה בינונית, להקציף סוכר וחלמונים ביצה עד חיוור ועבה. כאשר תערובת השמנת מגיעה לרתיחה, מצקת לאט 1/2 כוס ממנו לתערובת ביצים, לטאטא כל הזמן. חזור עם עוד 1/2 כוס מצקת. להפחית את החום נמוך, לטאטא תערובת ביצה מחוממת לתוך סיר, ומבשלים, לטאטא, עד התערובת מתעבה קצת, על 5 דקות.
יוצקים תערובת לקערה בינונית, מערבבים בוניל, מכסים בניילון נצמד (נותנים לעטיפה לשבת ישירות על משטח התערובת), ומקררים לפחות 2 שעות ועד 1 יום.
להקפיא במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
מגישים מיד או להעביר מיכל פלסטיק אטום להקפיא עד הלילה.