גליל דלעת קינמון במילוי שוקולד
מנה אחת מכילה 399 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -5 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לכם גבינת מסקרפונה, קינמון טחון, מחית דלעת וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 32%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו גליל קינמון דלעת שוקולד צ'יפס תינוק הולנדי, גליל דלעת במילוי גבינת שמנת, ו עוגת דלעת רול עם מילוי גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מניחים מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 375 מעלות פ חמאה 11 על 17 אינץ ' מסגרת, גיליון אפייה ללא מקל. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומחמאה את נייר הקלף.
הניחו מגבת מטבח נקייה על משטח עבודה ואבקו באבקת סוכר.
לעוגה: בקערה בינונית מקציפים יחד את הקמח, הקינמון, אבקת האפייה והמלח. בקערה בינונית אחרת, בעזרת מערבל יד חשמלי במהירות גבוהה, מקציפים יחד את הסוכר והביצים עד לסמיכות, כ -2 דקות. מקציפים פנימה את מחית הדלעת. מקציפים בהדרגה את תערובת הקמח.
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה ומורחים בצורה אחידה.
אופים עד שהעוגה קופצת לאחור כשנוגעים בה, בערך 12 דקות.
העבירו מרית מתכת דקה סביב שולי העוגה והפכו מיד את התבנית על מגבת המטבח. מקלפים בזהירות את נייר הקלף. החל מהקצה הצר, מגלגלים את העוגה ומגבים יחד לבולי עץ. מצננים לחלוטין על רשת, כ-45 דקות.
מניחים את השוקולד והחמאה בקערה בינונית.
מניחים את הקערה מעל תבנית של מים רותחים בקושי. מערבבים עד שהשוקולד נמס והתערובת סמיכה, כ -2 דקות.
מוסיפים את גבינת המסקרפונה ובעזרת מערבל יד חשמלי מקציפים לתערובת אחידה.
בזהירות לפרוש את העוגה ולהסיר את המגבת. בעזרת מרית, להפיץ את המילוי על העוגה.
מגלגלים את העוגה ועוטפים בניילון. מקררים לפחות 2 שעות. כשמוכנים להגשה חותכים את הגליל לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' ומסדרים על מגש.