גליל עוגת בטטה
גליל עוגת בטטה הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 333 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. אם יש לכם בטטות, קמח בעל תפיחה עצמית, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 16%. מתכונים דומים: לבשל את הספר: עוגת רול בטטה, גליל פנקייק תה ירוק בטטה, ו קליפות תפוחי אדמה בטטה אפויות פעמיים עם שטרויזל פקאן (תבשיל בטטה בודד של אקאן).
הוראות
מרפדים 15 אינץ ' משומן. איקס 10-אין. איקס 1-אין. תבנית אפייה בנייר שעווה ומשמנים את הנייר; מניחים בצד. בקערה מקציפים ביצים במהירות גבוהה למשך 5 דקות. מקציפים בהדרגה סוכר עד לקבלת צבע סמיך ולימון.
מוסיפים בטטות; מערבבים היטב.
שלב קמח וקינמון; מקפלים לתערובת בטטה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 10-15 דקות או עד שהעוגה קופצת לאחור כשנוגעים בה קלות. מצננים למשך 5 דקות; הפוך עוגה על מגבת מטבח מאובקת בסוכר קונדיטורים. קלף בעדינות נייר שעווה.
מגלגלים עוגה בסגנון ג ' לי-רול מגבת, החל בצד קצר. מצננים על רשת.
למילוי, בקערה, מקציפים גבינת שמנת, סוכר קונדיטורים, חמאה ווניל עד שהם תפוחים. מקפלים פנימה אגוזים. לפרוש עוגת; התפשטות מילוי באופן שווה מעל עוגת כדי בתוך 1/2 ב. של קצוות.
להתגלגל שוב. מכסים ומכניסים למקרר עד להגשה. אבק עם סוכר קונדיטורים אם תרצה בכך.