גליל עוגת גלידה
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים קינוח, אז תנו הזדמנות ל גלידה עוגה רול. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 317 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. אם התאדתם חלב, תמצית ונילן, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. זה יהיה להיט שלך קיץ אירוע. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 22%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת גלידה רול קינמון, עוגת קראנץ ' גלידה ביתית, ו עוגת גלידה מטוגנת פאי תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
תנו לביצים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. מרפדים 15 אינץ ' משומן. איקס 10-אין. איקס 1-אין. תבנית אפייה עם נייר שעווה; נייר שומן וקמח; מניחים בצד.
בקערה גדולה מקציפים חלמונים בגובה 3 דקות או עד שהם בצבע לימון. מוסיפים בהדרגה סוכר וניל, מכים עד צהוב סמיך וחיוור.
מערבבים את הקמח, הקקאו ואבקת האפייה; מוסיפים בהדרגה לתערובת חלמון ביצה להכות על נמוך עד מעורבב היטב (תערובת יהיה עבה).
בקערה גדולה אחרת ועם מכות נקיות מקציפים חלבונים ומלח במהירות גבוהה עד שנוצרות פסגות רכות. מקפלים רבע מחלבוני הביצה לבלילה, ואז מקפלים פנימה את החלבונים שנותרו.
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבת מוכנה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 15 דקות או עד שהעוגה קופצת לאחור כשנוגעים בה קלות. הופכים עוגה על מגבת מטבח מאובקת בסוכר קונדיטורים. קלף בעדינות נייר שעווה.
מגלגלים עוגה בסגנון ג ' לי-רול מגבת, החל בצד קצר. מצננים לחלוטין על רשת.
לפרוש עוגה; מורחים עם גלידה בתוך 1 ב. של קצוות.
להתגלגל שוב. מכסים בניילון ומקפיאים עד להגשה.
בסיר כבד קטן, ממיסים שוקולד וחמאה על אש נמוכה, תוך ערבוב עד חלקה. מוסיפים בהדרגה חלב חם וסוכר; מערבבים כל הזמן במשך 5 דקות או עד להמסה מלאה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
גלידה עובדת ממש טוב עם שרי שמנת, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו גיל"". משקה מועדף לפני הארוחה. חשבו על זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב ""בסגנון איטלקי"". "