קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

גליל עוגת דלעת-פקאן

גליל עוגת דלעת-פקאן
זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 24%, וזה די רע. מתכונים דומים: עוגת רול דלעת פקאן, פאי דלעת פקאן לחמניות טוסט צרפתי, ו רול עוגת פקאן.

הוראות

1
מרפדים 15 אינץ ' משומן. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה בנייר שעווה ומשמנים את הנייר; מניחים בצד. בקערה גדולה מקציפים ביצים למשך 3 דקות. מוסיפים בהדרגה סוכר; מקציפים 2 דקות או עד שהתערובת הופכת סמיכה וצבע לימון. מקציפים פנימה דלעת ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
דלעתדלעת
לימוןלימון
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
2
שלב מרכיבים יבשים; מקפלים לתערובת דלעת.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
3
מורחים את הבלילה באופן שווה לתבנית מוכנה; מפזרים אגוזי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
פקאניםפקאנים
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
אופים בחום של 375 כ-15 דקות או עד שהעוגה קופצת לאחור כשנוגעים בה קלות. מגניב במשך 5 דקות. הופכים עוגה למגבת מטבח מאובקת בסוכר קונדיטורים. קלף בעדינות נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
תנורתנור
5
מגלגלים עוגה במגבת, בסגנון ג ' לי רול, החל בצד קצר. מצננים לחלוטין על רשת.
מרכיבים שתצטרך
ג'ליג'לי
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
6
בקערה גדולה שלבו את מרכיבי התיוק; מקציפים לתערובת אחידה. פרש עוגה; מורחים מילוי על העוגה עד 1/2 אינץ'. של קצוות.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מגלגלים שוב; מניחים את התפר כלפי מטה על מגש הגשה. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

עוגת רול עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. עמק הנחל היבש של סברג 'יה ג' ינו זינפנדל עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
סברג 'יה ג' ינו ' ס דריי קריק ואלי זינפנדל
סברג 'יה ג' ינו ' ס דריי קריק ואלי זינפנדל
זינפנדל של ג 'ינו מייצג תערובת שדה מסורתית שסבי, ג' ינו, הכין בכל שנה. הבציר הזה מלא בפירות אדומים בשלים ושופעים. יש לו ליבה של דומדמניות אדומות מתוקות ותות עם גימור בהיר מה שהופך את זה להתאמה נהדרת למאכלים רבים. תערובת: 90% זינפנדל, 5% קריניאן, 5% פטיט סירה.