קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גלילי אביב קומקווט שוקולד

גלילי אביב קומקווט שוקולד
צריך מתאבן ללא גלוטן? גלילי קומקווט שוקולד יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 358 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. אביב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם מלח, קצפת כבדה, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 22%. מתכונים דומים: גלילי אביב קומקווט שוקולד, פיצת האביב של Kumquat עם לבבות אספרגוס ארטישוק, ו Banananan ו מנגו ספרינג רולס עם קוקוס-שוקולד גנאש.

הוראות

1
שים את פרוסות kumquat ומיציהם לתוך סיר קטן, להוסיף את השמנת והמלח, וחמים על חום בינוני רק עד בועות טופס סביב הקצוות של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
KumquatKumquat
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
הסר מהחום.
3
שים את השוקולד בקערה של מעבד מזון ושופך את קרם הקומקווט החם על זה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
KumquatKumquat
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
תן לשבת במשך 2 דקות, ולאחר מכן לעבד עד התערובת הופכת חלקה ומבריקה.
5
מוסיפים את חלמון הביצה, Grand Marnier, וחמאה ותהליך לשלב.
מרכיבים שתצטרך
Grand MarnierGrand Marnier
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
6
קו 8 1/2 x 4 1/2 אינץ כיכר פאן עם ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
7
יוצקים את תערובת השוקולד לתוך המחבת ומעבירים למקפיא. הקפאה, חשפה, עד קשה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
Unmold חפיסת השוקולד לקלף את עטיפת הפלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולדחטיף שוקולד
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
9
חותכים את הבר לאורך לשניים, ולאחר מכן לחתוך כל חצי לרוחב לפרוסות 1/2 אינץ'. אתה צריך לקבל 36 חטיפי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולדחטיף שוקולד
10
מברשת קלה את כל פני השטח של עטיפת גליל האביב עם קצת ביצה מוכה. סובבו את העטיפה כך שתראו יהלום, והניחו חפיסת שוקולד על הקצה הקרוב אליכם כך שהקצוות של הבר יפגשו את הקצוות של העטיפה כדי ליצור משולש. קח את הפינה של העטיפה הקרובה ביותר אליך ולעטוף אותו סביב השוקולד, ואז לגלגל את השוקולד ממך סיבוב אחד מלא. מקפלים בחוזקה את הצדדים לכיוון המרכז, ולאחר מכן להמשיך להתגלגל עד סוף העטיפה, לוודא את הסוף אטום היטב. הגדר על תבנית אפייה. חזור עם העטיפות שנותרו ושוקולד. להקפיא את האגרולים האביב לפחות 10 דקות או עד 2 ימים; להוציא אותם רק כאשר אתה מוכן לטגן אותם.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות רול האביבעטיפות רול האביב
חטיף שוקולדחטיף שוקולד
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
11
למלא סיר עם שמן לעומק של 2 אינץ ' וחום עד 350 ° F. כאשר השמן מוכן (קמצוץ זעיר של קמח יהיה לרחוש), להוסיף כמה לחמניות האביב, דואג לא קהל המחבת, ומבשל, מפנה מדי פעם והתאמת החום לפי הצורך כדי לשמור על 177°, עד חום זהוב, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
12
מסננים על מגבות נייר ומבשלים את הלחמניות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
13
מגישים חמים.
14
מן הנקודה המתוקה: קינוחים בהשראת אסיה על ידי פישה אונג ו ז ' נבייב קו, זכויות יוצרים (c) 200
15
פורסם על ידי ויליאם מורו, חותם של הארפר
16
Collins Publishers.