גלילי אגוז כתומים עם בצק לחם חיטה טחון אבן
לחמניות תפוזים-אגוז עם בצק לחם חיטה אבן טחון הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 115 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם בצק לחם חיטה טחון אבן, מיץ תפוזים, פקאנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 11%. נסו גרגירי אבן עם Gruyere, גרגרי אבן-קרקע מוקרמים, ו בריסקט עם רוטב חרדל קרקע אבן (מתכונים דומים).
הוראות
רול אבן טחון לחם חיטה בצק לתוך מלבן 7 1/2-x 6 אינץ'.
מברשת בצק עם 1/2 כפית מרגרינה, משאיר גבול 1/2 אינץ'.
מפזרים אגוזי פקאן וקליפה כתומה.
להפשיל, החל בצד קצר, הקשה בחוזקה כדי לחסל כיסי אוויר; צבט תפר לאטום (לא חותם מסתיים).
חותכים לפרוסות 4 (1 1/2 אינץ').
מניחים לחמניות בספלי פאן מאפין מצופה ספריי בישול, לחיצה על מעט.
מברשת צמרות של לחמניות באופן שווה עם הנותרים 1 כפית מרגרינה, ומפזרים באופן שווה עם סוכר חום.
לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 40 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
אופים ב 375 במשך 15 עד 18 דקות או עד השחמה קלה.
מערבבים אבקת סוכר ומיץ תפוזים, ערבוב טוב.
טפטוף זיגוג כתום מעל לחמניות.