גלילי ארוחת ערב קלאסיים של Gold Medal®
גלילי ארוחת ערב קלאסיים של Gold Medal® דורשים סביב 2 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. ללחם הזה יש 141 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. מתאים ל-15 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, חלב, שמרים מהירים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 145 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מדליית זהב ביסקוויטים קלאסיים, מדליית זהב לחם צרפתי קלאסי, ו מטבל ירקות במדליית זהב (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים 2 כוסות קמח, סוכר, 1/4 כוס חמאה, מלח ושמרים עם כף עץ עד מעורב היטב. בסיר 1 ליטר, לחמם את המים והחלב על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד חם מאוד מדחום מיידי לקרוא קורא 49° עד130.
מוסיפים את תערובת המים והביצה לתערובת הקמח. הכה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 1 דקה, לעצור לעתים קרובות כדי לגרד את הבלילה מהצד והתחתון של הקערה עם מרית גומי, עד תערובת הקמח הוא רטוב. הכה במהירות בינונית 1 דקה, עוצר לעתים קרובות כדי לגרד קערה. עם כף עץ, מערבבים מספיק מהקמח הנותר, בערך 1/2 כוס בכל פעם, עד שהבצק רך, עלים בצד הקערה וקל לטפל (בצק אולי מעט דביק).
מפזרים קמח קלות על משטח או קרש חיתוך גדול.
מניחים בצק על משטח מקומח. ללוש על ידי קיפול בצק כלפיך, ואז עם העקבים של הידיים שלך, דוחף בצק ממך עם תנועת נדנדה קצרה. הזז בצק רבע סיבוב וחזור. המשיכו ללוש כ-5 דקות, מפזרים על פני השטח יותר קמח אם הבצק מתחיל להידבק, עד שהבצק חלק וקפיצי. לרסס קערה גדולה עם ספריי בישול.
מניחים את הבצק בקערה, הופכים את הבצק לשמן את כל הצדדים. מכסים את הקערה באופן רופף עם ניילון נצמד; לתת לעלות במקום חם על 1 שעה או עד הבצק הוכפל בגודל. הבצק מוכן אם הזחה נשארת כאשר אתה לוחץ על קצות האצבעות שלך על 1/2 אינץ ' לתוך הבצק.
לרסס את החלק התחתון ואת הצדדים של מחבת 13x9 אינץ ' עם ספריי בישול. בעדינות לדחוף את האגרוף שלך לתוך הבצק כדי להוציא אותו. מחלקים את הבצק ל-15 חלקים שווים. לעצב כל חתיכה לכדור; מקום במחבת.
מברשת עם חמאה מומסת. ריסוס קל של פלסטיק לעטוף עם ספריי בישול; לכסות את המחבת באופן רופף עם ניילון לעטוף, ריסוס בצד למטה.
בואו לעלות במקום חם על 30 דקות או עד הבצק הוכפל בגודל.
להזיז את מתלה התנור למיקום נמוך, כך העליון של המחבת יהיה במרכז התנור.
מחממים את התנור ל-375 ° F.
אופים 12 עד 15 דקות או עד חום זהוב.
הסר מהמחבת למתלה קירור. עבור קרום רך יותר, מברשת צמרות של לחמניות עם חמאה בטמפרטורת החדר, באמצעות מברשת מאפה.