קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות15
ציון בריאות2
מגזין

גלילי ארוחת ערב קלאסיים של Gold Medal®

גלילי ארוחת ערב קלאסיים של Gold Medal®
גלילי ארוחת ערב קלאסיים של Gold Medal® דורשים סביב 2 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. ללחם הזה יש 141 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. מתאים ל-15 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, חלב, שמרים מהירים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 145 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מדליית זהב ביסקוויטים קלאסיים, מדליית זהב לחם צרפתי קלאסי, ו מטבל ירקות במדליית זהב (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, מערבבים 2 כוסות קמח, סוכר, 1/4 כוס חמאה, מלח ושמרים עם כף עץ עד מעורב היטב. בסיר 1 ליטר, לחמם את המים והחלב על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד חם מאוד מדחום מיידי לקרוא קורא 49° עד130.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מוסיפים את תערובת המים והביצה לתערובת הקמח. הכה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 1 דקה, לעצור לעתים קרובות כדי לגרד את הבלילה מהצד והתחתון של הקערה עם מרית גומי, עד תערובת הקמח הוא רטוב. הכה במהירות בינונית 1 דקה, עוצר לעתים קרובות כדי לגרד קערה. עם כף עץ, מערבבים מספיק מהקמח הנותר, בערך 1/2 כוס בכל פעם, עד שהבצק רך, עלים בצד הקערה וקל לטפל (בצק אולי מעט דביק).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מפזרים קמח קלות על משטח או קרש חיתוך גדול.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
מניחים בצק על משטח מקומח. ללוש על ידי קיפול בצק כלפיך, ואז עם העקבים של הידיים שלך, דוחף בצק ממך עם תנועת נדנדה קצרה. הזז בצק רבע סיבוב וחזור. המשיכו ללוש כ-5 דקות, מפזרים על פני השטח יותר קמח אם הבצק מתחיל להידבק, עד שהבצק חלק וקפיצי. לרסס קערה גדולה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
מניחים את הבצק בקערה, הופכים את הבצק לשמן את כל הצדדים. מכסים את הקערה באופן רופף עם ניילון נצמד; לתת לעלות במקום חם על 1 שעה או עד הבצק הוכפל בגודל. הבצק מוכן אם הזחה נשארת כאשר אתה לוחץ על קצות האצבעות שלך על 1/2 אינץ ' לתוך הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
לרסס את החלק התחתון ואת הצדדים של מחבת 13x9 אינץ ' עם ספריי בישול. בעדינות לדחוף את האגרוף שלך לתוך הבצק כדי להוציא אותו. מחלקים את הבצק ל-15 חלקים שווים. לעצב כל חתיכה לכדור; מקום במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מברשת עם חמאה מומסת. ריסוס קל של פלסטיק לעטוף עם ספריי בישול; לכסות את המחבת באופן רופף עם ניילון לעטוף, ריסוס בצד למטה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
בואו לעלות במקום חם על 30 דקות או עד הבצק הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
הסר ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
10
להזיז את מתלה התנור למיקום נמוך, כך העליון של המחבת יהיה במרכז התנור.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מחממים את התנור ל-375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
12
אופים 12 עד 15 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
13
הסר מהמחבת למתלה קירור. עבור קרום רך יותר, מברשת צמרות של לחמניות עם חמאה בטמפרטורת החדר, באמצעות מברשת מאפה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
מברשת מאפהמברשת מאפה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
מגישים חמים או מקורר.