קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות11
ציון בריאות2
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גלילי קינמון קלים ללא חלב

גלילי קינמון קלים ללא חלב
קל חלב ללא לחמניות קינמון הוא צמחוני ארוחת בוקר. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 184 קלוריות. והוא יספק כ 11 מנות. גשו לסופר וקנו ביצים, קינמון טחון, סוכר מגורען, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ריזוטו ארוחת בוקר קל קינמון וצימוקים (חלב ללא, ללא גלוטן, טבעוני), 5 דקות לחמניות קינמון תפוחים ולנטיין (גלוטן, חלב, וביצה חינם), ו גלילי קינמון מהירים וקלים ללא גלוטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים בצד 1/2 כוס קמח. בקערה גדולה, לזרוק 2-1 / 4 כוסות קמח, סוכר, מלח, ושמרים יחד עד מפוזרים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים את המים, החלופה חלב, מרגרינה יחד במיקרוגל עד התערובת חמה מאוד, אבל לא חם מדי לגעת, על 125-130°F. מערבבים את תערובת המרגרינה לתוך תערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
3
מוסיפים את הביצה ורק מספיק קמח שמורות כדי להפוך את הבצק רך. הבצק יהיה מוכן כאשר הוא מושך בעדינות מהצד של הקערה ויש לו עקביות אלסטית.על משטח מקומח קלות, ללוש בצק במשך כ 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים אותו בקערה משומנת קלות ולתת לנוח במשך 10 דקות.לאחר 10 דקות, מגלגלים את הבצק החוצה במלבן 14×8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מורחים את המרגרינה הריכה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
מערבבים יחד את הקינמון והסוכר ומפזרים אותו על המרגרינה.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
7
מגלגלים את הבצק בחוזקה וחותכים ל -11 אפילו חתיכות ומניחים במחבת עגולה משומנת קלות של 9 אינץ ' או בצלחת עוגה.באופן רופף לכסות את הלחמניות עם רדיד אלומיניום ולאפשר לעלות במקום חם, ללא טיוטה במשך 60 ו 90 דקות.לאחר לחמניות הוכפלו בגודל, מחממים התנור שלך ל 191°.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
אופים במשך 25 עד 30 דקות, או עד השחמה קלה. מכסים את הלחמניות עם רדיד אלומיניום לאחר 15 דקות כדי למנוע בראונינג כבד, אם אתה מעדיף.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
לטאטא את החומרים זיגוג יחד בקערה בינונית.למעלה לחמניות קינמון עם זיגוג ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רול קינמוןרול קינמון
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך