קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות19
מגזין

גלילי שרימפס

גלילי שרימפס
המתכון שרימפס האביב לחמניות יכול לספק הכמיהה ויאטנמית שלך בסביבה 2 שעות. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 360 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו מתאבן תקציב ידידותי. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דל פחמימות, דיאט. אם יש לך עטיפות רול האביב, חומץ סיידר, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אביב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: גלילי שרימפס, גלילי שרימפס, ו גלילי שרימפס.

הוראות

1
בקערה, מערבבים יחד את השרימפס, נבטי שעועית, פלפל אדום, פטריות, בצל ירוק, זנגביל, חומץ ורוטב סויה.
מרכיבים שתצטרך
נבטי שעועיתנבטי שעועית
פלפל אדוםפלפל אדום
פטריותפטריות
בצל ירוקבצל ירוק
רוטב סויהרוטב סויה
חומץחומץ
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מחממים 2 כפות שמן במחבת על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את תערובת השרימפס ומערבבים במשך 3 דקות. מניחים בצד להתקרר, ואז מוסיפים את העוף.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
שרימפסשרימפס
4
בקערה, מערבבים את עמילן התירס עם 4 כפות מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
אבק גיליון אפייה עם עמילן תירס.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
להניח עטיפה על משטח עבודה. למעלה עם חצי עלה כרוב ו 1 כף של תערובת שרימפס.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
שרימפסשרימפס
7
מברשת את הקצוות עם עמילן תירס מומס להתגלגל סביב המילוי, תוחב את הצדדים ולחץ יחד כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
גלולגלול
8
מניחים על תבנית האפייה. חזור עם העטיפות שנותרו ומילוי.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
קו עוד תבנית אפייה עם מגבות נייר. מחממים את התנור ל 93° (100C).
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מגבות ניירמגבות נייר
תנורתנור
10
יוצקים שמן (5 מ " מ) למחבת גדולה. בקבוצות, מוסיפים את הלחמניות ומטגנים, מסתובבים מדי פעם, כ 4 דקות, או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
להעביר מגבות נייר לניקוז. להתחמם בתנור תוך טיגון הלחמניות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
תנורתנור
12
מגישים חם, עם רוטב צ ' ילה לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
רוטברוטב
13
מאמר var
14
Type_27_data = {};
15
מאמר
16
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.