המתכון שרימפס-חזיר לחמניות האביב יכול לספק הכמיהה ויאטנמית שלך בערך 1 שעה ו -30 דקות. אתה מקבל מתאבן שמגיש 1. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1543 קלוריות, 106 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן למנה. אם יש לכם ביצים, גזר, עטיפות ספרינג רול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור אביב. מתכונים דומים: גלילי שרימפס וחזיר, חזיר ושרימפס ספרינג רולס, ו חזיר ויאטנמי וחסילונים ספרינג רולס.
הוראות
1
בקערה, לזרוק את השרימפס עם 1 כפית של רוטב סויה ו 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל. בקערה אחרת, לזרוק את החזיר עם 1 כפית הנותרים של רוטב סויה 1/4 כפית כל אחד שמן שומשום, מלח ופלפל. מכסים ומקררים את השרימפס וחזיר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קורצים שומשום לבן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
2
בינתיים, בקערה קטנה, לכסות את shiitake מיובש עם מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
3
תנו לפטריות לעמוד עד שהתרככו, בערך 20 דקות. השליכו את גבעולי הפטרייה וחתכו דק את כובעי השיטאקה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
במחבת nonstick קטנה, חום 1 כפית של שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים חצי מהביצים המוכות, ומפיצים אותן על תחתית המחבת. מבשלים על אש נמוכה עד כמעט להגדיר, 30 שניות. בזהירות להפוך את הביצה ומבשלים עד סט, על 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מעבירים לצלחת וחותכים לרצועות דקות.
7
במחבת nonstick גדולה, חום 1 כף של שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים את השרימפס ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד רק מבושל דרך, על 1 דקה. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את השרימפס לקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
הסוכריות של Peachie-o
9
מוסיפים את השום למחבת ומבשלים עד ריחני, כ 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מוסיפים את החזיר ומבשלים, לשבור את הבשר, עד שלא נשאר ורוד, 2 דקות.
בסיר גדול, מחממים את ליטר 1 הנותרים של שמן צמחי ל 37
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
16
מוסיף את טבעות שאלוט ומבשלים, ערבוב כמה פעמים, עד השחמה פריך, על 2 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר מגבות נייר כדי לנקז, ולאחר מכן להוסיף את המילוי האביב רול יחד עם רצועות ביצה, מלפפון הנותרים 1/2 כפית שמן שומשום. לזרוק היטב מתבלים עם מלח ופלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
קורצים שומשום לבן
ענפי שמיר שנקטפו
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
על משטח עבודה, מברשת את קצה 1 עטיפת גליל האביב עם קצת ביצים מכות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, כתוספת
שמן לטיגון, רצוי קנולה
18
מורחים 1/3 כוס של מילוי שרימפס-חזיר על העטיפה. להביא את הקצה התחתון של העטיפה מעל המילוי ולהפשיל את העטיפה כמו סיגר, מתקפל בקצוות כפי שאתה מתגלגל. חזור עם העטיפות שנותרו, מילוי וביצים מוכות.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספרטו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.