המתכון שרימפס-חזיר לחמניות האביב יכול לספק הכמיהה ויאטנמית שלך בערך 1 שעה ו -30 דקות. אתה מקבל מתאבן שמגיש 1. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1543 קלוריות, 106 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן למנה. אם יש לכם ביצים, גזר, עטיפות ספרינג רול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור אביב. מתכונים דומים: גלילי שרימפס וחזיר, חזיר ושרימפס ספרינג רולס, ו חזיר ויאטנמי וחסילונים ספרינג רולס.
הוראות
1
בקערה, לזרוק את השרימפס עם 1 כפית של רוטב סויה ו 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל. בקערה אחרת, לזרוק את החזיר עם 1 כפית הנותרים של רוטב סויה 1/4 כפית כל אחד שמן שומשום, מלח ופלפל. מכסים ומקררים את השרימפס וחזיר במשך 30 דקות.
תנו לפטריות לעמוד עד שהתרככו, בערך 20 דקות. השליכו את גבעולי הפטרייה וחתכו דק את כובעי השיטאקה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
במחבת nonstick קטנה, חום 1 כפית של שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים חצי מהביצים המוכות, ומפיצים אותן על תחתית המחבת. מבשלים על אש נמוכה עד כמעט להגדיר, 30 שניות. בזהירות להפוך את הביצה ומבשלים עד סט, על 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מעבירים לצלחת וחותכים לרצועות דקות.
7
במחבת nonstick גדולה, חום 1 כף של שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את השרימפס ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד רק מבושל דרך, על 1 דקה. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את השרימפס לקערה.
בסיר גדול, מחממים את ליטר 1 הנותרים של שמן צמחי ל 37
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
16
מוסיף את טבעות שאלוט ומבשלים, ערבוב כמה פעמים, עד השחמה פריך, על 2 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר מגבות נייר כדי לנקז, ולאחר מכן להוסיף את המילוי האביב רול יחד עם רצועות ביצה, מלפפון הנותרים 1/2 כפית שמן שומשום. לזרוק היטב מתבלים עם מלח ופלפל לבן.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
17
על משטח עבודה, מברשת את קצה 1 עטיפת גליל האביב עם קצת ביצים מכות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, כתוספת
תערובת עוגה טבעית באריזה
18
מורחים 1/3 כוס של מילוי שרימפס-חזיר על העטיפה. להביא את הקצה התחתון של העטיפה מעל המילוי ולהפשיל את העטיפה כמו סיגר, מתקפל בקצוות כפי שאתה מתגלגל. חזור עם העטיפות שנותרו, מילוי וביצים מוכות.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספרטו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.