קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות1
ציון בריאות76
מגזין

גלילי שרימפס וחזיר

גלילי שרימפס וחזיר
המתכון שרימפס-חזיר לחמניות האביב יכול לספק הכמיהה ויאטנמית שלך בערך 1 שעה ו -30 דקות. אתה מקבל מתאבן שמגיש 1. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1543 קלוריות, 106 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן למנה. אם יש לכם ביצים, גזר, עטיפות ספרינג רול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור אביב. מתכונים דומים: גלילי שרימפס וחזיר, חזיר ושרימפס ספרינג רולס, ו חזיר ויאטנמי וחסילונים ספרינג רולס.

הוראות

1
בקערה, לזרוק את השרימפס עם 1 כפית של רוטב סויה ו 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל. בקערה אחרת, לזרוק את החזיר עם 1 כפית הנותרים של רוטב סויה 1/4 כפית כל אחד שמן שומשום, מלח ופלפל. מכסים ומקררים את השרימפס וחזיר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
בינתיים, בקערה קטנה, לכסות את shiitake מיובש עם מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
תנו לפטריות לעמוד עד שהתרככו, בערך 20 דקות. השליכו את גבעולי הפטרייה וחתכו דק את כובעי השיטאקה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
במחבת nonstick קטנה, חום 1 כפית של שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים חצי מהביצים המוכות, ומפיצים אותן על תחתית המחבת. מבשלים על אש נמוכה עד כמעט להגדיר, 30 שניות. בזהירות להפוך את הביצה ומבשלים עד סט, על 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מעבירים לצלחת וחותכים לרצועות דקות.
7
במחבת nonstick גדולה, חום 1 כף של שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים את השרימפס ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד רק מבושל דרך, על 1 דקה. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את השרימפס לקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מוסיפים את השום למחבת ומבשלים עד ריחני, כ 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מוסיפים את החזיר ומבשלים, לשבור את הבשר, עד שלא נשאר ורוד, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
11
מוסיפים את החזיר לשרימפס.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
12
מחממים את 2 כפיות הנותרים של שמן צמחי במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
מוסיפים את הגזר, jicama, שעועית ירוקה ו shiitake ומבשלים מעל חום מתון, משליך, עד הירקות מתרככים, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
JicamaJicama
14
מוסיפים לשרימפס ובשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
15
בסיר גדול, מחממים את ליטר 1 הנותרים של שמן צמחי ל 37
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
16
מוסיף את טבעות שאלוט ומבשלים, ערבוב כמה פעמים, עד השחמה פריך, על 2 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר מגבות נייר כדי לנקז, ולאחר מכן להוסיף את המילוי האביב רול יחד עם רצועות ביצה, מלפפון הנותרים 1/2 כפית שמן שומשום. לזרוק היטב מתבלים עם מלח ופלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
17
על משטח עבודה, מברשת את קצה 1 עטיפת גליל האביב עם קצת ביצים מכות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, כתוספתשמן זית כתית מעולה, כתוספת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
18
מורחים 1/3 כוס של מילוי שרימפס-חזיר על העטיפה. להביא את הקצה התחתון של העטיפה מעל המילוי ולהפשיל את העטיפה כמו סיגר, מתקפל בקצוות כפי שאתה מתגלגל. חזור עם העטיפות שנותרו, מילוי וביצים מוכות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
19
מחממים את שמן הירקות ל-37
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
20
עבודה בקבוצות, מטגנים את האגרולים, פונה פעם או פעמיים, עד חום זהוב פריך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
21
ניקוז על מגבות נייר. שמור את גלילי האביב המבושלים חמים בתנור שחומם מראש.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
22
חותכים כל גליל האביב לשניים, לארגן על מגש ומגישים עם רוטב צ ' ילה.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספרטו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
אספרטו פינו גריג ' יו.
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.