קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות1
ציון בריאות76
מגזין

גלילי שרימפס וחזיר

גלילי שרימפס וחזיר
המתכון שרימפס-חזיר לחמניות האביב יכול לספק הכמיהה ויאטנמית שלך בערך 1 שעה ו -30 דקות. אתה מקבל מתאבן שמגיש 1. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1543 קלוריות, 106 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן למנה. אם יש לכם ביצים, גזר, עטיפות ספרינג רול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור אביב. מתכונים דומים: גלילי שרימפס וחזיר, חזיר ושרימפס ספרינג רולס, ו חזיר ויאטנמי וחסילונים ספרינג רולס.

הוראות

1
בקערה, לזרוק את השרימפס עם 1 כפית של רוטב סויה ו 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל. בקערה אחרת, לזרוק את החזיר עם 1 כפית הנותרים של רוטב סויה 1/4 כפית כל אחד שמן שומשום, מלח ופלפל. מכסים ומקררים את השרימפס וחזיר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בינתיים, בקערה קטנה, לכסות את shiitake מיובש עם מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
תנו לפטריות לעמוד עד שהתרככו, בערך 20 דקות. השליכו את גבעולי הפטרייה וחתכו דק את כובעי השיטאקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
4
במחבת nonstick קטנה, חום 1 כפית של שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים חצי מהביצים המוכות, ומפיצים אותן על תחתית המחבת. מבשלים על אש נמוכה עד כמעט להגדיר, 30 שניות. בזהירות להפוך את הביצה ומבשלים עד סט, על 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מעבירים לצלחת וחותכים לרצועות דקות.
7
במחבת nonstick גדולה, חום 1 כף של שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את השרימפס ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד רק מבושל דרך, על 1 דקה. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את השרימפס לקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מוסיפים את השום למחבת ומבשלים עד ריחני, כ 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים את החזיר ומבשלים, לשבור את הבשר, עד שלא נשאר ורוד, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
11
מוסיפים את החזיר לשרימפס.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
12
מחממים את 2 כפיות הנותרים של שמן צמחי במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מוסיפים את הגזר, jicama, שעועית ירוקה ו shiitake ומבשלים מעל חום מתון, משליך, עד הירקות מתרככים, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
JicamaJicama
14
מוסיפים לשרימפס ובשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
15
בסיר גדול, מחממים את ליטר 1 הנותרים של שמן צמחי ל 37
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
16
מוסיף את טבעות שאלוט ומבשלים, ערבוב כמה פעמים, עד השחמה פריך, על 2 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר מגבות נייר כדי לנקז, ולאחר מכן להוסיף את המילוי האביב רול יחד עם רצועות ביצה, מלפפון הנותרים 1/2 כפית שמן שומשום. לזרוק היטב מתבלים עם מלח ופלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
17
על משטח עבודה, מברשת את קצה 1 עטיפת גליל האביב עם קצת ביצים מכות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, כתוספתשמן זית כתית מעולה, כתוספת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
18
מורחים 1/3 כוס של מילוי שרימפס-חזיר על העטיפה. להביא את הקצה התחתון של העטיפה מעל המילוי ולהפשיל את העטיפה כמו סיגר, מתקפל בקצוות כפי שאתה מתגלגל. חזור עם העטיפות שנותרו, מילוי וביצים מוכות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
19
מחממים את שמן הירקות ל-37
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
20
עבודה בקבוצות, מטגנים את האגרולים, פונה פעם או פעמיים, עד חום זהוב פריך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
21
ניקוז על מגבות נייר. שמור את גלילי האביב המבושלים חמים בתנור שחומם מראש.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
22
חותכים כל גליל האביב לשניים, לארגן על מגש ומגישים עם רוטב צ ' ילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספרטו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
אספרטו פינו גריג ' יו.
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.