קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות35
מגזין

גמבו רכיכות ואנדויל עם שרימפס, סקאלופס, צדפות וצדפות עם במיה קריספית

גמבו רכיכות ואנדויל עם שרימפס, סקאלופס, צדפות וצדפות עם במיה קריספית
אף פעם אי אפשר שיהיו יותר מדי מתכונים קריאוליים, אז נסו גמבו רכיכות ואנדויל עם שרימפס, סקאלופס, צדפות וצדפות עם עוקרן קריספי. מתכון זה מספיק ל-6 מנות. תמורת 4.11 דולר למנה , מתכון זה מכסה 39% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. לבמנה עיקרית זו יש 1014 קלוריות , 34 גרם חלבון ו -53 גרם שומן למנה. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח בערך שעה ו-50 דקות . אם יש לכם נקניקיית אנדויל, עגבנייה, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. הוא מוגש לכם על ידי Foodnetwork. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון סופגני של 59% , וזה טוב. גמבו פירות ים קייג'ון ונקניקיית אנדויל , נקניקיית אנדויל ותפוחי אדמה , ושעועית אדומה ואורז מניו אורלינס עם נקניקיית אנדויל דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מחממים מחבת בינונית על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את האנדויל ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.
3
מוציאים לצלחת מרופדת במגבות נייר. אין לסנן. באותו מחבת, מבשלים את הסלרי, הגזר, הבצל, הפלפל והשום עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלהחתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
ממיסים את החמאה על אש בינונית בסיר הולנדי גדול. מוסיפים בהדרגה את הקמח, תוך ערבוב מדי פעם. מבשלים את התערובת (roux) עד לקבלת צבע קרמל בהיר, כ-5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמלצבע קרמל
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביותחמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
5
מוסיפים את תערובת הבצל ומבשלים כ-3 דקות, מבלי לערבב.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלהחתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה
6
הביאו את הציר לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
הוסיפו כ-6 כוסות ציר לתערובת הרוקס תוך ערבוב. הביאו לרתיחה, לאחר מכן הנמיכו את האש לרתיחה עדינה, הוסיפו את נקניקיית האנדוי והמשיכו לבשל על אש קטנה כ-20 דקות, הוסיפו עוד ציר אם התערובת סמיכה מדי. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
מחממים 2 כפות שמן במחבת גדולה, על אש גבוהה, עד שכמעט עשן. מתבלים את הצדפות במלח ופלפל וצרובים אותן, מצד אחד, עד להזהבה, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוציאים ומניחים בצד על צלחת.
3
נגבו את המחבת והוסיפו את שמן הזית הנותר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
חממו על אש בינונית-גבוהה עד שכמעט עשן. תבלו את השרימפס במלח ופלפל ובשלו עד שהם ורודים, כ-3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
5
מוציאים ומניחים בצד עם הצדפות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
6
מוסיפים לרוטב את הצדפות, השרימפס, הצדפות והסרטן וממשיכים לבשל עד שהצדפות שמנמנות ומבושלות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
סרטןסרטן
1
מחממים 5 ס"מ שמן קנולה במחבת גבוהה על אש בינונית עד שהוא מתחיל לנצנץ. מרפדים תבנית אפייה במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מניחים את קמח התירס בתבנית אפייה שטוחה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
תבלו את הבמיה במלח ופלפל וערבבו פנימה את קמח התירס. טגנו את הבמיה, במנות, עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
במיהבמיה
4
מוציאים בעזרת כף מחוררת לתבנית אפייה ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
חלקו את פירות הים בין 4 קערות שטוחות, שפכו פנימה מעט מהרוטב והנקניקיות, הוסיפו את הדבש וקשטו בבמיה מטוגנת, פטרוזיליה וכוסברה קצוצות.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
במיהבמיה
ציוד שתשתמש בו
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטיקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
מצקתמצקת
6
בסיר גדול על אש גבוהה, חממו את השמן עד שכמעט עשן וטגנו את קליפות וזנבות השרימפס, הבצל, הגזר והסלרי במשך 5 דקות תוך כדי ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלהחתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מוסיפים את המים, היין, העגבנייה ועלי הדפנה. מנמיכים את האש לבינונית, מכסים חלקית ומבשלים על אש קטנה 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
סננו דרך בד גבינה או מסננת דקה.
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף

מרכיבים

227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.נקניק אנדוי, חתוך לסיבובים דקיםנקניק אנדוי, חתוך לסיבובים דקים1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר561 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות6שרימפס וורידיםשמן קנולהשמן קנולה1קטןגזר, קצוץ גסגזר, קצוץ גס2גזר, קצוץ דקגזר, קצוץ דק2צלעות קטנותסלרי, קצוץ דקסלרי, קצוץ דק11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגבעול סלריגבעול סלרי6שרימפס וורידיםעלי כוסברה טריים קצוצים, לקישוטעלי כוסברה טריים קצוצים, לקישוט63דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמחקמח3ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בשר סרטניםבשר סרטנים227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.במיה, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 אינץבמיה, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ1כף. חומץ ביין אדוםבצל ספרדי, קצוץ דקבצל ספרדי, קצוץ דק1כף. חומץ ביין אדוםבצל, קצוץ גסבצל, קצוץ גס1פלפל אדום, קצוץ דקפלפל אדום, קצוץ דק6שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי121 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ300דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קליפות שרימפס גולמי וזנבותקליפות שרימפס גולמי וזנבות12largesשרימפס, קלופים, טבוע, וזנבות עלשרימפס, קלופים, טבוע, וזנבות על18shucked צדפותshucked צדפות1( חצילים)עגבנייה טרייה, או 1/2 כוס עגבניות שזיפים משומרותעגבנייה טרייה, או 1/2 כוס עגבניות שזיפים משומרות1stickחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1בצל צהוב בינוני, קצוץפרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק2401 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )239דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמח תירס צהובקמח תירס צהוב