גספצ'ו
Gazpacho דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 191 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מרק זול מאוד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. גשו לסופר וקנו מים, מלפפון, שיני שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו Gazpacho עם מיין לובסטר: Gazpacho con Bogavante, גספצ'ו לבן (Gazpacho Blanco), ו גספצ'ו (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף ולחתוך כל שן שום במחצית.
הסר את הירי הירוק בפנים, אם יש אחד. ממלאים סיר קטן במים קרים ומוסיפים את השום. מביאים את המים לרתיחה. כאשר המים מתחילים להרתיח להרים את השום מתוך המים לתוך קערה של מי קרח כדי לקרר אותו במהירות. חזור על זה פעמיים, תמיד מתחיל עם מים קרים בסיר. לקלף את הבצל לחתוך לשניים, ולאחר מכן לחתוך לחתיכות גדולות. לקלף את המלפפון.
חותכים לשניים, ואז לחתיכות גדולות. חצי את הפלפלים, ולאחר מכן להסיר את הזרעים וקרום לבן. קוצצים את הפלפלים, ואז בצד עם מלפפון ובצל.
חותכים את העגבניות לפלחי גדולים ומכניסים לקערה עם הבצל, המלפפונים והפלפלים.
מוסיפים את הלחם, נקרעים לחתיכות, ואז שופכים על המים. לעבד הכל יחד באמצעות בלנדר ביד, או באמצעות מעבד מזון. מסננים את הגספצ ' ו דרך מסננת משובחת.
מוסיף את השמן, חומץ, ומיונז, ואז לטאטא או למזג את המרק עד חלקה וקרם. מתבלים במלח ופלפל. צינה במקרר לפני ההגשה (לפחות 2 שעות).
מגישים את gazpacho בקערות מרק עם קרוטונים, בתוספת טפטוף נוסף של שמן זית.
Reprinted with permission from The Family Meal: Home Cooking with Ferran Adrià by Ferran Adrià, (C) © 2011 Phaidon Press