קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גספצ'ו

גספצ'ו
Gazpacho דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 191 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מרק זול מאוד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. גשו לסופר וקנו מים, מלפפון, שיני שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו Gazpacho עם מיין לובסטר: Gazpacho con Bogavante, גספצ'ו לבן (Gazpacho Blanco), ו גספצ'ו (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקלף ולחתוך כל שן שום במחצית.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
2
הסר את הירי הירוק בפנים, אם יש אחד. ממלאים סיר קטן במים קרים ומוסיפים את השום. מביאים את המים לרתיחה. כאשר המים מתחילים להרתיח להרים את השום מתוך המים לתוך קערה של מי קרח כדי לקרר אותו במהירות. חזור על זה פעמיים, תמיד מתחיל עם מים קרים בסיר. לקלף את הבצל לחתוך לשניים, ולאחר מכן לחתוך לחתיכות גדולות. לקלף את המלפפון.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
חותכים לשניים, ואז לחתיכות גדולות. חצי את הפלפלים, ולאחר מכן להסיר את הזרעים וקרום לבן. קוצצים את הפלפלים, ואז בצד עם מלפפון ובצל.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4
חותכים את העגבניות לפלחי גדולים ומכניסים לקערה עם הבצל, המלפפונים והפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים את הלחם, נקרעים לחתיכות, ואז שופכים על המים. לעבד הכל יחד באמצעות בלנדר ביד, או באמצעות מעבד מזון. מסננים את הגספצ ' ו דרך מסננת משובחת.
מרכיבים שתצטרך
גספצ ' וגספצ ' ו
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
מוסיף את השמן, חומץ, ומיונז, ואז לטאטא או למזג את המרק עד חלקה וקרם. מתבלים במלח ופלפל. צינה במקרר לפני ההגשה (לפחות 2 שעות).
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
מגישים את gazpacho בקערות מרק עם קרוטונים, בתוספת טפטוף נוסף של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
קרוטוניםקרוטונים
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
Reprinted with permission from The Family Meal: Home Cooking with Ferran Adrià by Ferran Adrià, (C) © 2011 Phaidon Press