זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -36 דקות. אם יש לכם סלק, פפריקה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו גפילטע פיש עם סלק טרי חזרת, דג גפילטע פיש מעושן עם מיונז חזרת, ו דג גפילטע פיש מעושן עם רוטב לימון-חזרת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 177°. מעיל קל an8 1/2-by-4 1/2-by-2 3/4-מחבת כיכר עם בישול nonstick spray.In מחבת מטוגנת על אש בינונית, מחממת את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מוסיפים את הגזר ואת הכרישה ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
3
הסר מהחום ולתת מגניב עבור 10 minutes.In הקערה של מערבל חשמלי מצויד עם מקצף שטוח, לשלב את הביצים ואת ארוחת מצות להכות על מהירות בינונית במשך כ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים את המניה, דגים, תערובת גזר-כרישה, מלח, פלפל לבן וסוכר ומכים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
גב שומן חזיר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ממתק תמנון בריט
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
יוצקים את התערובת למחבת מוכנה להחליק את החלק העליון עם מרית.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
טפטף את מיץ הסיד מעל ומפזר עם פפריקה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
נוזל-אונקיות מים טריים
7
אופים עד ששיפוד עץ מוכנס למרכז הכיכר יוצא נקי, 50 עד 60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
8
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז לכסות את המחבת עם רדיד אלומיניום לקרר בין לילה.בינתיים, במעבד מזון מצויד להב מתכת, לשלב את הקרם חזרת סלק לעבד עד מחית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרת
שיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
העברה לקערה קטנה, כיסוי ומקרר עד מוכן לשרת.הפוך את כיכר הלחם על מגש ולהרים את המחבת.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מקשטים עם פרוסות לימון ופטרוזיליה ומלווים בקרם הסלק-חזרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרת
1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
שיפונדה של עלי קייל
11
חותכים לפרוסות ומגישים.
12
משמש 8 עד 10.הפוך מראש טיפ: כיכר ניתן לעשות 2 ימים קדימה, מכוסה ומקורר.דיאן Rossen Worthington, Author, Serious Simple (Chronicle Books, 2002).
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.