גפן-פורל מעושן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טרוטה מעושנת גפן. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1315 קלוריות, 142 גרם חלבון ו 76 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן קנולה, עלי מרווה, טרוטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: מטבל פורל מעושן, פורל מעושן, ו פורל מעושן.
הוראות
ממלאים את ארובת פחם שלך עם בריחים, להגדיר את הארובה על הסורג התחתון גריל, ואור, או להכין אש במעשן שלך. עבור גריל גז, להפוך חצי המבערים בינוני. לשפשף את הטרוטה בכל רחבי עם שמן קנולה ומפזרים מלח ופלפל.
כאשר הגחלים מוכנים, לזרוק אותם לתוך החלק התחתון של הגריל שלך, ולהפיץ אותם באופן שווה על פני חצי. מפזרים את שבבי העץ על הגחלים החמות, או מניחים אותם במיכל מתכת קרוב למבער על גריל גז.
מניחים את הטרוטה על סבכת הגריל בצד החום העקיף של הגריל. כאשר העשן מתחיל לעלות, לסגור את המכסה.
עשן את הטרוטה ב 225° עד 121° במשך 45 עד 60 דקות או עד שהדגים מתחילים להתקלף כאשר נבדקים עם מזלג בחלק העבה ביותר ויש לו ארומה מעושנת.
מקשטים עם רוזמרין או עלי מרווה ופלחי לימון.
קטעים מתוך 25 Essentials: Techniques for Smoking, by Ardie A. Davis, © 200
תמונות © 2009 על ידי ג ' ויס Oudkerk Pool. בשימוש על ידי רשות של העיתונות הרווחת הרווארד.