גראטן אננס
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני תוספת, אז נסו את אננס גראטן. מנה אחת מכילה 289 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . תמורת 51 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא יספק כ 20 מנות. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר, קרקרים בטעם חמאה, סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 16% . נסו גראטן של אנדיב בלגי עם בייקון (Gratin d'Endives Ardennaise) , Chicons Au Gratin בלגי (Endives Au Gratin) ו- Gratin Dauphinois (גראטן תפוחי אדמה) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה מערבבים קמח וסוכר.
מסננים את האננס, שומרים 1-1/2 כוסות מיץ.
מוסיפים מיץ לתערובת הקמח ומערבבים היטב. מערבבים פנימה את האננס והגבינה.
יוצקים לתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפיה.
מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 30 דקות. לחשוף ולערבב; לאפות 10 דקות יותר.
שלבו חמאה מומסת ופירורי קרקר; מפזרים מעל תערובת האננס. מחזירים לתנור ל-10-15 דקות או עד שסכין הננענת ליד המרכז יוצא נקי.