גראטן תפוז ג'ינג'י
עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 171 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו טבור ו / או תפוזי דם, סוכר חום, ג'ינג'ר מגובש ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: אפרסק מוקרם Gingered, גזרים כתומים עם ג'ינג'ר, ו סלק כתום זנגביל.
הוראות
מחממים את המטגן ומניחים מתלה 6 אינץ ' מהחום. באמצעות סכין חדה, לקלף את התפוזים, להסיר את כל הדגש הלבן המר.
חותכים כל תפוז לרוחב לשישה פרוסות בעובי 1/3 אינץ'. מסדרים את פרוסות התפוז ב 4 מנות גראטן, חופפים אותם מעט, ולהפיץ עם המרמלדה.
מפזרים את הסוכר החום על גבי צלייה במשך כ 10 דקות, הסטת הכלים עבור אפילו בראונינג, עד מבעבע וקרמל קלות כתמים.
העברה למתלה ולתת מגניב במשך 10 דקות.
בינתיים, באמצעות מערבל חשמלי, לנצח את frache crme עד קצפת קלות. מקפלים פנימה את הג ' ינג ' ר הגבישי. כפית את frache קרם ג ' ינג ' ר על פרוסות התפוז, מפזרים עם מנטה מגורר לשרת מיד.