קושימומחה
מוכן ב1 ש, 28 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מגזין

גראטן תפוחי אדמה של הרבס דה פרובנס

גראטן תפוחי אדמה של הרבס דה פרובנס
גראטן תפוחי אדמה של הרבס דה פרובנס עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 365 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן זה משרת 8 . ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פלפל, חמאה, הרבס דה פרובנס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 28 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 44%. הציון הזה די טוב. נסו סלט תפוחי אדמה דיז'ון שמנת עם הרבס דה פרובנס, הרבס דה פרובנס, ו הרבס דה פרובנס (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
קולפים ושוטפים את תפוחי האדמה ופורסים אותם ממש דק בעזרת מנדולינה מפלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
4
חמאה בנדיבות תבנית אפייה או גרטן בתנור בגודל 12 אינץ ' (בערך 2 1/2 עד 3 ליטר).
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
5
בסיר קטן, הביאו את חצי וחצי, שיני השום והרבס דה פרובנס לרתיחה. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
6
מוציאים את שיני השום. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
7
מסדרים את תפוחי האדמה בשכבה חופפת בתחתית המנה. מתבלים את השכבה בנדיבות במלח ופלפל. מפזרים קלות עם מעט מהגבינה המגורדת. הכינו שכבת תפוחי אדמה וגבינה נוספת, וסיימו בגבינה נדיבה ביותר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
8
לחץ בעדינות על השכבות כלפי מטה.
9
יוצקים את התערובת וחצי על שכבות תפוחי האדמה וממלאים את המנה עד לראש תפוחי האדמה. מכסים את המנה באופן רופף בנייר כסף כדי שלא תיגע בגבינה מעל ואופים 30 דקות, חושפים ואופים עוד 10 עד 15 דקות עד שהגבינה מבעבעת ומשחימה יפה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
10
מניחים להתקרר 20 עד 30 דקות לפני ההגשה.