גראטן תפוחי אדמה של הרבס דה פרובנס
גראטן תפוחי אדמה של הרבס דה פרובנס עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 365 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן זה משרת 8 . ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פלפל, חמאה, הרבס דה פרובנס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 28 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 44%. הציון הזה די טוב. נסו סלט תפוחי אדמה דיז'ון שמנת עם הרבס דה פרובנס, הרבס דה פרובנס, ו הרבס דה פרובנס (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
קולפים ושוטפים את תפוחי האדמה ופורסים אותם ממש דק בעזרת מנדולינה מפלסטיק.
חמאה בנדיבות תבנית אפייה או גרטן בתנור בגודל 12 אינץ ' (בערך 2 1/2 עד 3 ליטר).
בסיר קטן, הביאו את חצי וחצי, שיני השום והרבס דה פרובנס לרתיחה. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מוציאים את שיני השום. הניחו בצד.
מסדרים את תפוחי האדמה בשכבה חופפת בתחתית המנה. מתבלים את השכבה בנדיבות במלח ופלפל. מפזרים קלות עם מעט מהגבינה המגורדת. הכינו שכבת תפוחי אדמה וגבינה נוספת, וסיימו בגבינה נדיבה ביותר.
לחץ בעדינות על השכבות כלפי מטה.
יוצקים את התערובת וחצי על שכבות תפוחי האדמה וממלאים את המנה עד לראש תפוחי האדמה. מכסים את המנה באופן רופף בנייר כסף כדי שלא תיגע בגבינה מעל ואופים 30 דקות, חושפים ואופים עוד 10 עד 15 דקות עד שהגבינה מבעבעת ומשחימה יפה.
מניחים להתקרר 20 עד 30 דקות לפני ההגשה.