גרבלקס קלאסי
גרבלקס קלאסי יכול להיות רק סקנדינביתname מתכון שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגיש 12 . מנה אחת מכילה 106 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. אם יש לכם סוכר, קליפת לימון, פילה סלמון במרכז לחתוך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Gravlax, Gravlax, ו Gravlax עם העבודות.
הוראות
מפזרים שליש תערובת מלח בתחתית צלחת אפייה מרובע 8 אינץ'. מסדרים 1 חצי סלמון, צד העור למטה, בצלחת.
מפזרים עם תערובת מלח שליש ושמיר. למעלה עם חצי סלמון שנותר, צד עור למעלה.
מורחים את תערובת המלח הנותרת על גבי סלמון. כיסוי רופף עם ניילון נצמד.
מניחים מחבת ברזל יצוק או אובייקט כבד אחר על גבי סלמון לשקול אותו; לקרר 24 שעות.
הסר מחבת; להפריש. לחשוף סלמון; בזהירות להפוך מחסנית סלמון מעל. כיסוי רופף עם ניילון נצמד.
מניחים מחבת על גבי סלמון, ומקררים 24 שעות.
הסר מחבת; להפריש. לחשוף סלמון; בזהירות להפוך מחסנית סלמון מעל. כיסוי רופף עם ניילון נצמד.
מניחים מחבת על גבי סלמון, ומקררים 12 שעות. לגרד ולהשליך שמיר תערובת מלח; להשליך נוזל. יש לשטוף סלמון.
חותכים סלמון לפרוסות (בעובי 1/8 אינץ'). להיפטר מהעור.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Trentadue La Storia. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.