גרגירי גבינה
גרגרי גבינה נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 442 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב, קמח תירס הקרקע גס, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 39 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הדרומית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו צ'ופ עגל של האנטר עם גריסים גבינה דרומיים: Jaegerschnitzel עם גריסים גבינה דרומיים, שתי גבינות גריסים, ו גרגירי גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את החלב, המים והמלח לתוך סיר גדול, כבד תחתית מעל חום בינוני גבוה ומביאים לרתיחה. לאחר תערובת החלב מגיע לרתיחה, בהדרגה להוסיף את קמח התירס תוך לטאטא ללא הרף. לאחר כל קמח התירס שולב, להקטין את החום נמוך לכסות.
הסר את המכסה ולהקציף לעתים קרובות, כל 3 עד 4 דקות, כדי למנוע גריסים מלהידבק או להרכיב גושים; הקפד להיכנס לפינות של סיר בעת whisking. מבשלים 20 עד 25 דקות או עד התערובת היא שמנת.
הסר מהחום, להוסיף את הפלפל והחמאה, ולהקציף לשלב. לאחר החמאה נמסה, בהדרגה לטאטא את הגבינה קצת בכל פעם.