גרגרים כתושים עם ג'לי היביסקוס
גרגרים כתושים עם ג'לי היביסקוס נטול גלוטן, מנה צדדית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 213 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך קרם פרש, אוכמניות, פטל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-40 דקות. נסו פבלובה עם פירות יער אדומים, ליים, והיביסקוס, עבור # SundaySupper, עוגיות חמאת בוטנים וטביעת אצבע ג'לי מגולגלות בpo כתוש, ו פירות יער בג'לי שמפניה (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך ג ' לי: להביא 1 כוס מים והסוכר לרתיחה בסיר כבד קטן על חום גבוה, ערבוב מדי פעם כדי לעזור סוכר להתמוסס.
הסר מהחום ומערבבים פרחי היביסקוס. כיסוי ותלול 15 דקות, ואז מסננים סירופ לתוך קערה קטנה וזורקים פרחים. בינתיים, יוצקים 1/4 כוס מים לתוך קערה קטנה אחרת.
מפזרים ג ' לטין מעל ולתת לרכך 5 דקות.
לטאטא סירופ פרחים חמים לתוך ג ' לטין רך עד מומס. צמרמורת לפחות 6 שעות ועד 3 ימים. מערבבים את הריבה כדי לשחרר לפני השימוש.
Crush berries: ממש לפני ההגשה, לרסק פירות יער בקערה עם מזלג, בלנדר מאפה, או מחית תפוחי אדמה.
פירות יער לתוך 8 קערות קינוח. מערבבים ג ' לי עם מזלג כדי לשחרר, ואז כפית על פירות יער. מעל כל קערה עם כפית של frache crme ו קומץ של גרגרי גן עדן.
* מצא היביסקוס פרחים (ג ' מייקה בספרדית) בשווקים מקסיקניים. גרגרי גן עדן נראים כמו פלפל שחור אבל יש טעם רך המשלב פלפל עם זנגביל, הל, כוסברה, ואגוז מוסקט. מצא אותם באינטרנט ב savoryspiceshop.com
הפוך-קדימה & אריזה טיפים: ג ' לי, 1 עד 3 ימים קדימה; לשמור מקורר במיכל אטום. למחוץ פירות יער על החוף.