קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות62
מגזין

גרוטאות

גרוטאות
Scrapple עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 535 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך שום, פפריקה, קמח תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו Scrapple, Scrapple הדרומי, ו Scrapple המכללה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את התחת חזיר trotters לתוך סיר מרק לכסות עם מים. מביאים לרתיחה, ברפרוף את חלאות שעולה למעלה. מבשלים במשך 3 שעות או עד הבשר הוא מאוד רך מחליק את העצם.
מרכיבים שתצטרך
Boston ButtBoston Butt
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
תן לבשר להתקרר מעט בסיר, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הסר בשר עם כפית מחוררת ולהעביר לקערה גדולה. לאפשר להתקרר בטמפרטורת החדר עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 15 דקות. מילואים בישול נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
כאשר הבשר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר את כל הבשר, העור, הגידים מן trotter.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
כבד העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כבדכבד
6
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים כבד ומבשלים מבלי לזוז במשך 2 דקות. הפוך ומבשל בצד השני עד המרכז הוא רק מבושל דרך, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
8
העברה ללוח חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
9
דק קוביות כבד כתף חזיר יחד.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
כבדכבד
10
בצע את ההוראות על החבילה של קמח תירס, החלפת המים עם מניות חזיר.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזירבשר חזיר
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
11
להוסיף יותר בשר חזיר או מים לפי הצורך כדי למנוע את קמח התירס מלהידבק לתחתית הסיר. (בהתאם לקמח התירס, זה ייקח 20 עד 45 דקות לבשל. לקראת עשר הדקות האחרונות של הבישול, מוסיפים את הקמח ומערבבים במהירות כדי למנוע מהקמח להתקבץ.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזירבשר חזיר
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
מניחים את כל הבשר לתוך הסיר עם קמח התירס ואת הקמח ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
13
מוסיפים פפריקה ופלפל קאיין ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
14
להעביר את התערובת למחבת כיכר להחליק את פני השטח. מכסים בניילון נצמד ומניחים להתקרר. מקררים scrapple עד סט, לפחות 3 שעות. Scrapple ניתן לשמור במקרר במשך כמה ימים, או קפוא.
מרכיבים שתצטרך
רבע פאונד תפוחי אדמה טרייםרבע פאונד תפוחי אדמה טריים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1
מחממים מחבת עם כמה כפות שמן. פרוסה scrapple ללוחות על 3/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
רבע פאונד תפוחי אדמה טרייםרבע פאונד תפוחי אדמה טריים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הוסף למחבת ומטגנים במחבת משני הצדדים עד פני השטח הוא חום ופריך, הופך רק פעם או פעמיים.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מגישים באופן מיידי.