גרוטאות
Scrapple עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 535 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך שום, פפריקה, קמח תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו Scrapple, Scrapple הדרומי, ו Scrapple המכללה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את התחת חזיר trotters לתוך סיר מרק לכסות עם מים. מביאים לרתיחה, ברפרוף את חלאות שעולה למעלה. מבשלים במשך 3 שעות או עד הבשר הוא מאוד רך מחליק את העצם.
תן לבשר להתקרר מעט בסיר, כ -10 דקות.
הסר בשר עם כפית מחוררת ולהעביר לקערה גדולה. לאפשר להתקרר בטמפרטורת החדר עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 15 דקות. מילואים בישול נוזלי.
כאשר הבשר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר את כל הבשר, העור, הגידים מן trotter.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים כבד ומבשלים מבלי לזוז במשך 2 דקות. הפוך ומבשל בצד השני עד המרכז הוא רק מבושל דרך, על 2 דקות יותר.
דק קוביות כבד כתף חזיר יחד.
בצע את ההוראות על החבילה של קמח תירס, החלפת המים עם מניות חזיר.
להוסיף יותר בשר חזיר או מים לפי הצורך כדי למנוע את קמח התירס מלהידבק לתחתית הסיר. (בהתאם לקמח התירס, זה ייקח 20 עד 45 דקות לבשל. לקראת עשר הדקות האחרונות של הבישול, מוסיפים את הקמח ומערבבים במהירות כדי למנוע מהקמח להתקבץ.
מניחים את כל הבשר לתוך הסיר עם קמח התירס ואת הקמח ומערבבים היטב.
מוסיפים פפריקה ופלפל קאיין ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
להעביר את התערובת למחבת כיכר להחליק את פני השטח. מכסים בניילון נצמד ומניחים להתקרר. מקררים scrapple עד סט, לפחות 3 שעות. Scrapple ניתן לשמור במקרר במשך כמה ימים, או קפוא.
מחממים מחבת עם כמה כפות שמן. פרוסה scrapple ללוחות על 3/4 אינץ ' עבה.
הוסף למחבת ומטגנים במחבת משני הצדדים עד פני השטח הוא חום ופריך, הופך רק פעם או פעמיים.