קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות62
מגזין

גרוטאות

גרוטאות
Scrapple עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 535 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך שום, פפריקה, קמח תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו Scrapple, Scrapple הדרומי, ו Scrapple המכללה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את התחת חזיר trotters לתוך סיר מרק לכסות עם מים. מביאים לרתיחה, ברפרוף את חלאות שעולה למעלה. מבשלים במשך 3 שעות או עד הבשר הוא מאוד רך מחליק את העצם.
מרכיבים שתצטרך
Boston ButtBoston Butt
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3 צלעות סלרי, חצויות3 צלעות סלרי, חצויות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
תן לבשר להתקרר מעט בסיר, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
הסר בשר עם כפית מחוררת ולהעביר לקערה גדולה. לאפשר להתקרר בטמפרטורת החדר עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 15 דקות. מילואים בישול נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
כאשר הבשר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר את כל הבשר, העור, הגידים מן trotter.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
כבד העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כבדכבד
6
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים כבד ומבשלים מבלי לזוז במשך 2 דקות. הפוך ומבשל בצד השני עד המרכז הוא רק מבושל דרך, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
8
העברה ללוח חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
9
דק קוביות כבד כתף חזיר יחד.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
כבדכבד
10
בצע את ההוראות על החבילה של קמח תירס, החלפת המים עם מניות חזיר.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזירבשר חזיר
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
11
להוסיף יותר בשר חזיר או מים לפי הצורך כדי למנוע את קמח התירס מלהידבק לתחתית הסיר. (בהתאם לקמח התירס, זה ייקח 20 עד 45 דקות לבשל. לקראת עשר הדקות האחרונות של הבישול, מוסיפים את הקמח ומערבבים במהירות כדי למנוע מהקמח להתקבץ.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזירבשר חזיר
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
12
מניחים את כל הבשר לתוך הסיר עם קמח התירס ואת הקמח ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
13
מוסיפים פפריקה ופלפל קאיין ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
14
להעביר את התערובת למחבת כיכר להחליק את פני השטח. מכסים בניילון נצמד ומניחים להתקרר. מקררים scrapple עד סט, לפחות 3 שעות. Scrapple ניתן לשמור במקרר במשך כמה ימים, או קפוא.
מרכיבים שתצטרך
ScrappleScrapple
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1
מחממים מחבת עם כמה כפות שמן. פרוסה scrapple ללוחות על 3/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
ScrappleScrapple
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הוסף למחבת ומטגנים במחבת משני הצדדים עד פני השטח הוא חום ופריך, הופך רק פעם או פעמיים.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מגישים באופן מיידי.