גרטן צדפות זעפרן
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו גרטן צדפות זעפרן. מתכון פסקטרי זה משרת 4 . מנה אחת מכילה 351 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לך חוטי זעפרן, חמאה, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 58%. הציון הזה די טוב. נסו ברושטות צדפות ים עם תפוז-זעפרן אטולי, כרובית ממולאת בזעפרן ומוס צדפות, ו גראטין של כרובית, עגבניה, צנוברים וזעפרן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את הברוילר. (במידת האפשר, מקם את מתלה הברוילר 3 אינץ ' מהאש.)
מערבבים בקערה קטנה את פירורי הלחם, 1 כף שמן זית, הפטרוזיליה וקורט מלח. משרים את הזעפרן בקערה קטנה נפרדת עם 1 כף מים.
מחממים 1 כף שמן זית במחבת טפלון גדולה (רצוי ברזל יצוק) על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הצדפות, מתבלים במלח וצורבים עד להזהבה, כ -2 דקות. להעיף ולבשל 1 עוד דקה; להעביר לצלחת (לא למחוק את המחבת).
מחממים את יתרת 1 כף שמן הזית במחבת.
מוסיפים את הבצל והגזר, מתבלים במלח ומבשלים עד שהבצל רך, כ -4 דקות.
מוסיפים את השום והפפריקה ומערבבים עד קלוי, בערך 1 דקה.
מוסיפים את היין, מגרדים את כל החלקים החומים ומבשלים עד שהנוזל כמעט מתאדה, בערך 1 דקה. מערבבים פנימה 1 1/2 כוסות מים, הזעפרן ומי ההשריה וכל המיצים מצלחת הצדפות. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שנשאר כ -1 / 4 אינץ ' נוזל, 8 עד 10 דקות. מתבלים במלח.
מסירים את המחבת מהאש ומערבבים פנימה את החמאה עד להמסה. מחזירים את הצדפות למחבת, מעבירים לצלייה ומבשלים, מסובבים את המחבת לפי הצורך, עד שהצדפות יציבות, 1 עד 2 דקות.
מפזרים את הצדפות עם תערובת פירורי הלחם וממשיכים לצלות עד להשחמה, 1 עד 2 דקות נוספות, מסתובבים לפי הצורך.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות עבור צדפות. שרדונה וצ ' נין בלאן הם משחקים נהדרים עבור צדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלך מותאמות לבייקון או בשרים נרפאים אחרים, נסה פינו נואר צונן קלות. שרדונה זולו לא מכוסה עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![זולו שרדונה]()
זולו שרדונה
ממוקם 3,000 רגל מעל פני הים, השילוב של ימים חמים ולילות קרים ליצור יינות עם בגרות מעולה ואיזון מושלם. פרי זה ממוקד שרדונה יש ניחוחות של פירות טרופיים, תפוחים ואפרסקים.