קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

גרטן צדפות זעפרן

גרטן צדפות זעפרן
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו גרטן צדפות זעפרן. מתכון פסקטרי זה משרת 4 . מנה אחת מכילה 351 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לך חוטי זעפרן, חמאה, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 58%. הציון הזה די טוב. נסו ברושטות צדפות ים עם תפוז-זעפרן אטולי, כרובית ממולאת בזעפרן ומוס צדפות, ו גראטין של כרובית, עגבניה, צנוברים וזעפרן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את הברוילר. (במידת האפשר, מקם את מתלה הברוילר 3 אינץ ' מהאש.)
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
מערבבים בקערה קטנה את פירורי הלחם, 1 כף שמן זית, הפטרוזיליה וקורט מלח. משרים את הזעפרן בקערה קטנה נפרדת עם 1 כף מים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
זעפרןזעפרן
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מחממים 1 כף שמן זית במחבת טפלון גדולה (רצוי ברזל יצוק) על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את הצדפות, מתבלים במלח וצורבים עד להזהבה, כ -2 דקות. להעיף ולבשל 1 עוד דקה; להעביר לצלחת (לא למחוק את המחבת).
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מחממים את יתרת 1 כף שמן הזית במחבת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את הבצל והגזר, מתבלים במלח ומבשלים עד שהבצל רך, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
(או או רגיל)(או או רגיל)
7
מוסיפים את השום והפפריקה ומערבבים עד קלוי, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
8
מוסיפים את היין, מגרדים את כל החלקים החומים ומבשלים עד שהנוזל כמעט מתאדה, בערך 1 דקה. מערבבים פנימה 1 1/2 כוסות מים, הזעפרן ומי ההשריה וכל המיצים מצלחת הצדפות. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שנשאר כ -1 / 4 אינץ ' נוזל, 8 עד 10 דקות. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
זעפרןזעפרן
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
מסירים את המחבת מהאש ומערבבים פנימה את החמאה עד להמסה. מחזירים את הצדפות למחבת, מעבירים לצלייה ומבשלים, מסובבים את המחבת לפי הצורך, עד שהצדפות יציבות, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מפזרים את הצדפות עם תערובת פירורי הלחם וממשיכים לצלות עד להשחמה, 1 עד 2 דקות נוספות, מסתובבים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
11
תמונות מאת קון פולוס

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות עבור צדפות. שרדונה וצ ' נין בלאן הם משחקים נהדרים עבור צדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלך מותאמות לבייקון או בשרים נרפאים אחרים, נסה פינו נואר צונן קלות. שרדונה זולו לא מכוסה עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
זולו שרדונה
זולו שרדונה
ממוקם 3,000 רגל מעל פני הים, השילוב של ימים חמים ולילות קרים ליצור יינות עם בגרות מעולה ואיזון מושלם. פרי זה ממוקד שרדונה יש ניחוחות של פירות טרופיים, תפוחים ואפרסקים.