גריביש אספרגוס בגריל
גריביש אספרגוס בגריל נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 214 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אספרגוס, צלפים, עלי טרגון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה למדי עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: אספרגוס עם סלמון מעושן ורוטב גריביש, אספרגוס עם סלמון מעושן ורוטב גריביש, ו New Season English Asparagus, Salt & Pepper Roll, Sauce Gribiche.
הוראות
מחממים את הגריל עד בינוני.
מברישים את האספרגוס בשמן ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. גריל במשך 2 עד 3 דקות בכל צד, או עד רק מבושל דרך.
הסר מן הגריל ומניח על מגש הגשה.
מניחים את חלמוני ביצה מבושלים, טרגון, צלפים, cornichons, מלח, ופלפל בקערת העבודה של מעבד מזון ודופק עד רק בשילוב. עם ריצת המעבד, לאט להוסיף את השמן עד emulsified.
הוסף חומץ יין לבן מספיק כדי להפוך את הרוטב רזה מספיק לטפטוף. טעם לתיבול ולהוסיף יותר מלח ופלפל, במידת הצורך.
לטפטף את הרוטב על האספרגוס ומגישים מיד.