קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות25
מגזין

גריל בירה במרינדה בשר צלוי

גריל בירה במרינדה בשר צלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלוי בירה במרינדה גריל. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 56 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 546 קלוריות. זה מושלם עבור יום העצמאות. לך לחנות ותביא צלי בקר מגולגל, פלפל, שבבי עץ אגוז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: צלי ישבן מושלם, סיר חרס צלי עכוז, ו צלי עכוז מבושל לאט.

הוראות

1
בסיר 1-ליטר, שמן חום מעל חום בינוני-גבוה. מבשלים בצל ושום בשמן, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל רך; להסיר מן החום. מערבבים ברוטב צ ' ילי, מלח, פלפל ובירה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מניחים בשר בכוס רדודה או צלחת פלסטיק או שקית פלסטיק resealable מזון אחסון.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
יוצקים תערובת בירה על בשר בקר; להפוך בשר בקר מעיל עם מרינדה. מכסים צלחת או שקית חותם ומקררים, הופכים בשר בקר מדי פעם, לפחות 8 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
4
מכסים שבבי עץ עם מים; להשרות 30 דקות. אם משתמשים בגריל פחם, מניחים מחבת טפטוף ישירות מתחת לאזור הצלייה, ומסדרים גחלים סביב קצה קופסת האש.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
גחלים או גריל גז לחום עקיף.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
הסר בשר מן המרינדה; מרינדה מילואים. הכנס מוט ספיט לאורכו דרך מרכז הבשר; החזק היטב במקום עם מזלגות מחזיק מתכווננת. הכנס מדחום בשר ברביקיו כך קצה הוא קרוב למרכז של בשר בקר אבל לא נוגע מוט לירוק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
מסננים שבבי עץ.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
מוסיפים כ-1/2 שבבי עץ כוס לגחלים בינוניות או סלע לבה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
כיסוי ובשר גריל על rotisserie מעל מחבת טפטוף ו 4 אינץ ' מחום בינוני-נמוך על 2 שעות עבור doneness בינוני (160°F), צחצוח מדי פעם עם מרינדה והוספת 1/2 כוס שבבי עץ כדי גחלים או רוק כל 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
הסר מוט רוק, מחזיק מזלגות ומדחום. תיפטר מכל המרינדה שנותרה. מכסים את הבשר בנייר כסף ולתת לעמוד 15 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®