גריל בירה במרינדה בשר צלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלוי בירה במרינדה גריל. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 56 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 546 קלוריות. זה מושלם עבור יום העצמאות. לך לחנות ותביא צלי בקר מגולגל, פלפל, שבבי עץ אגוז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: צלי ישבן מושלם, סיר חרס צלי עכוז, ו צלי עכוז מבושל לאט.
הוראות
בסיר 1-ליטר, שמן חום מעל חום בינוני-גבוה. מבשלים בצל ושום בשמן, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל רך; להסיר מן החום. מערבבים ברוטב צ ' ילי, מלח, פלפל ובירה.
מניחים בשר בכוס רדודה או צלחת פלסטיק או שקית פלסטיק resealable מזון אחסון.
יוצקים תערובת בירה על בשר בקר; להפוך בשר בקר מעיל עם מרינדה. מכסים צלחת או שקית חותם ומקררים, הופכים בשר בקר מדי פעם, לפחות 8 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
מכסים שבבי עץ עם מים; להשרות 30 דקות. אם משתמשים בגריל פחם, מניחים מחבת טפטוף ישירות מתחת לאזור הצלייה, ומסדרים גחלים סביב קצה קופסת האש.
גחלים או גריל גז לחום עקיף.
הסר בשר מן המרינדה; מרינדה מילואים. הכנס מוט ספיט לאורכו דרך מרכז הבשר; החזק היטב במקום עם מזלגות מחזיק מתכווננת. הכנס מדחום בשר ברביקיו כך קצה הוא קרוב למרכז של בשר בקר אבל לא נוגע מוט לירוק.
מוסיפים כ-1/2 שבבי עץ כוס לגחלים בינוניות או סלע לבה.
כיסוי ובשר גריל על rotisserie מעל מחבת טפטוף ו 4 אינץ ' מחום בינוני-נמוך על 2 שעות עבור doneness בינוני (160°F), צחצוח מדי פעם עם מרינדה והוספת 1/2 כוס שבבי עץ כדי גחלים או רוק כל 30 דקות.
הסר מוט רוק, מחזיק מזלגות ומדחום. תיפטר מכל המרינדה שנותרה. מכסים את הבשר בנייר כסף ולתת לעמוד 15 דקות לפני חיתוך.