קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

גריל מעורב ים תיכוני

גריל מעורב ים תיכוני
גריל מעורב ים תיכוני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 53 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 534 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.88 דולר למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, חצילים, עגבניות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: גריל מעורב איטלקי, מקסיקני מעורב גריל, ו גריל מעורב ללא בשר.

הוראות

1
מחממים גריל לגובה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
מערבבים בקערה את היוגורט, השום, הפטרוזיליה והאורגנו. בקערה נפרדת זורקים את העוף עם 1/4 כוס מתערובת היוגורט, 1/2 כפית מלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים את שמן הזית לתערובת היוגורט שנותרה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מברישים את דפנות החציל החתוכות בשמן זית ומפזרים מלח ופפריקה מעושנת.
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
מברישים את הלחם בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
5
מברישים את סורגי הגריל בשמן זית. צולים את העוף, הופכים פעם אחת, עד שהוא מבושל ומדחום המוחדר לחלק העבה ביותר רושם 160 מעלות פרנהייט, 15 עד 20 דקות. בינתיים צולים את החציל, בצד העור כלפי מטה, עד לריכוך, כ -15 דקות; הופכים וממשיכים לבשל עד שהם רכים, כ -5 דקות נוספות. צולים את העגבניות והלחם, הופכים פעם אחת, עד שהם מסומנים, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
מגישים את העוף, החציל, העגבניות והלחם עם רוטב היוגורט.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
למנה: קלוריות 545; שומן 18 גרם (רווי 4 גרם); כולסטרול 98 מ ג; נתרן 795 מ ג; פחמימות 47 גרם; סיבים 6 גרם; חלבון 47 גרם
8
צילום: אנטוניס אכילוס