גריל סלסה צ'ילה עם קרקרים אורז
גריל סלסה צ'ילה עם קרקרים אורז נטול גלוטן, וטבעוני מתאבנים. מתאים ל-8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 55 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו כוסברה, שמן צמחי, רכשו קרקרים מאורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו אורז חום ושעועית עם סלסה ג'ינג'ר צ' ילה, סנאפר בגריל עם מנגו, שרימפס, סלסה צ'ילה, ו צלעות חזיר צ'ילי בגריל עם סלסה טורטילה-Tomatillo (מתכונים דומים).
הוראות
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה).
מערבבים שום, עגבניות, צ 'ילי וצ' לוט בקערה בינונית.
מוסיפים שמן וזורקים למעיל. מסדרים ירקות על ברביקיו; מפזרים מלח ופלפל. גריל עד חרוך, מפנה מדי פעם, על 8 דקות. באמצעות מלקחיים, להעביר שום וירקות לצלחת מגניב.
לקלף שום; קוצצים גס. קוצצים עגבניות.
חותכים צ 'ילי חצי לאורכו; להשליך זרעים קוצצים צ' ילי גס. צ ' ופ שאלוט.
מערבבים את כל הירקות בקערה בינונית.
מוסיפים כוסברה ומיץ ליים. מערבבים היטב; מתבלים במלח ופלפל. (סלסה יכולה להתבצע 8 שעות קדימה. כיסוי וצינה. להביא לטמפרטורת החדר ומערבבים לפני השימוש.)
להעביר סלסה לקערה הגשה; מקום על מגש. להקיף עם קרקרים אורז.