קושימומחה
מוכן ב35 דק.
מנות180
ציון בריאות1
מגזין

גרין צ'ילה פאן לחמניות

גרין צ'ילה פאן לחמניות
לחמניות מחבת צ'ילה ירוקות עשויות להיות בדיוק הלחם שאתם מחפשים. והוא יספק כ 180 מנות. מנה אחת מכילה 13 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. אם יש לך מרגרינה, שמרי עלייה מהירה, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. , וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: עוגות סרטנים צ'ילה ירוקות עם מיונז צ' ילה ירוק, קפה ו Ancho צ'ילה חצאית סטייק עם ירוק צ' ילה-תפוח להתענג, ו צ'ילה-שפשף Sirloin ו ירוק צ'ילה נאצ' וס.

הוראות

1
מסננים 1 יכול צ ' ילי, ולחץ בחוזקה בין מגבות נייר כדי להסיר לחות עודפת; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
מערבבים שמרים, סוכר ומים בכוס מדידה נוזלית 1 כוס; בואו לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
3
להב סכין עמדה בקערת מעבד מזון.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
להוסיף 1 הנותרים יכול קצוץ צ ' ילי, מלח ופלפל אדום; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
הוסף 4 כוסות קמח ו 3 כפות מרגרינה; תהליך 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
6
מוסיפים חלב לתערובת שמרים; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
7
יוצקים תערובת שמרים דרך מצנח מזון עם ריצת מעבד. תהליך 30 שניות או עד הבצק יוצר כדור; תהליך 1 דקה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
8
הוסף צ ' יילס סחוט; תהליך 5 שניות.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
9
להוסיף 1 כף הנותרים קמח דרך מצנח מזון עם ריצת מעבד; תהליך 5 שניות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
10
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
הופכים את הבצק למשטח העבודה, ומתחלקים ל-24 חלקים שווים. לעצב כל חלק לכדור.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
12
מניחים כדורים בשני 8 אינץ ' עגולים cakepans מצופה ספריי בישול. לכסות ולתת לעלות במקום חם, ללא טיוטות, 8 דקות. (
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
13
לחמניות יעלו מעט.)
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
14
ממיסים הנותרים 1 כף מרגרינה; מברשת חצי מרגרינה מומסת על צמרות של לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
15
אופים ב 375 במשך 20 דקות או עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
הסר לחמניות מהמחבתות, ומברשת עם מרגרינה מותכת שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

צ ' ילי ניתן לזווג עם קאווה, גרנאש, ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות Castellroig קאווה ברוט. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
Castellroig קאווה ברוט
Castellroig קאווה ברוט
ארומה של פרחים לבנים עם הערות של פירות אבן לימון אור נוגע החיך.תערובת: 45% Xarel-lo, 30% Macabeo, 25% Parellada