קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות8
מגזין

Edamame עם רוטב XO

Edamame עם רוטב XO
Edamame עם רוטב XO נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 170 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו את צ'ילה דה arbol, שמן canolan, עשב לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו Edamame ברוטב קונג פאו, רביולי ואדאמה ברוטב פרמזן, ו סלמון צרוב במיסו עם רוטב אדאמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מסננים צדפות וחסילונים, מעבדים בנפרד במעבד המזון כדי לגרוס ולקצוץ. או שהם יכולים להיות קצוץ ביד. החל בצדפות, מניחים בשמן ומבשלים עד להשחמה קלה, מתח. המשך עם הליך זה עם; שרימפס, שאלוט, שום, צ ' יילס סראנו. כשמגיע הזמן לבשל את הפרושוטו, זה ייקח קצת יותר זמן כפי שאתה רוצה לעבד את זה עד כמעט פריך כמו עם בייקון.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)
פרושוטופרושוטו
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
2
מוסיפים את המרכיבים הנותרים ומערבבים היטב.
3
זה הכי טוב אם נעשה שימוש למחרת כך שכל הטעמים עשויים לבוא יחד. מתכון זה יכול להתבצע בכמויות גדולות ומשמש בתאריכים מאוחרים יותר. ניתן לאחסן במקרר עד 1 חודש. יכול להיות גם קפוא.
מרכיבים שתצטרך
תאריכיםתאריכים
4
* הערה של קוק: בסיר רוטב גדול מעל חום בינוני להוסיף שמן קנולה. כל מרכיב יהיה מטוגן או שניתנו בסיר זה. בכל פעם מרכיב מבושל, זה צריך להיות מתוח לחלוטין מן השמן ואת השמן חזר לסיר עבור המנה הבאה. היזהר לא לשרוף שום דבר כפי שאתה רוצה להשתמש בשמן במוצר הסופי כדי להוסיף טעם. אם משהו נשרף אז זה יהיה להקנות טעם מר. לאחר כל מרכיב מבושל הם יכולים לערבב לתוך מיכל משותף.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
1
בסיר של מים רותחים, blanch את edamame, זן. במחבת ווק / סאוט עם כמות קטנה של שמן בישול, לטגן edamame מבושל עם מרכיבים שנותרו ולזרוק במרץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מגישים באופן מיידי.