רביולי קלוי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 475 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם פירורי לחם, רביולי, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו רביולי קלוי, רביולי קלוי, ו רביולי קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מורחים את הרביולי על תבנית אפייה להקפיא עד קשה, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
2
לטאטא את הביצים וחלב בצלחת רדודה או צלחת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
מערבבים את פירורי הלחם, פטרוזיליה, רוזמרין ו 1/2 כפית כל מלח ופלפל בצלחת רדודה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פירורי לחם
רוזמרין
פטרוזיליה
4
טובלים את הרביולי בתערובת הביצים, נותנים לעודף לטפטף, ואז מעיל עם תערובת פירורי הלחם. חזור אל תבנית האפייה להקפיא עד קשה, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
רביולי
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
חום על 1 אינץ ' שמן צמחי במחבת עמוקה עד מדחום מטגנים עמוק רושם 350 מעלות F. מטגנים את הרביולי ב 2 או 3 קבוצות, פונה לפי הצורך, עד חום זהוב, 4 עד 6 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
רביולי
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
מחבת
6
מעבירים לסדין אפייה מצופה במגבת נייר לניקוז ומפזרים מיד את הפרמזן.
רביולי ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Spalletti קיאנטי ריזרב Poggio Reale. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.