גריסים, גבינה, וסופלה בצל
המתכון גריסים, גבינה, סופלה בצל מוכן תוך כ 50 דקות, והוא בהחלט גדול ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מנה אחת מכילה 241 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם חלב, שיבולת שועל מהירה, כרישה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו גריסים, גבינה, וסופלה בצל, סופלה שיבולת שועל וגבינה, ו סופלה שיבולת שועל עם עגבניות וגבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218°. חמאה ארבע מנות סופלה 1 1/4 כוס. ממיסים 2 כפות חמאה בסיר גדול על חום בינוני.
מוסיפים בצל וכרישה; מטוגנים 3 דקות.
מערבבים 1 1/4 כוסות חלב מלא ו 1/2 כפית מלח, ואז גריסים; להביא להתבשל. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד עבה, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות.
בינתיים, להקציף הנותרים 1/4 כוס חלב חלמונים בקערה קטנה כדי להתמזג.
הסר גריסים מחום. מערבבים בתערובת חלמון, ואז בצל ירוק וגבינת כוס 3/4. מקציפים לבנים בקערה בינונית עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים לתוך שיבולת שועל ב 3 תוספות. מחלקים תערובת בין מנות מוכנות (תערובת תבוא כל הדרך לחלק העליון של מנות).
אופים סופלה עד נפוח וחום על גבי, כ 18 דקות.