גריסים קלויים שום
גריסים קלויים שום נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 5 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 247 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גרגרי אבן הקרקע גס, שמן זית, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 33%. מתכונים דומים: גרגרי גבינה חלפיניו קלויים שום, סופלה שום וגבינה צלוי, ו גרגרי גבינה שום.
הוראות
בסיר כבד, גדול, להביא ציר עוף לרתיחה.
הוסף גריסים בהדרגה, בזרם איטי מתמיד לטאטא ללא הרף. להפחית את החום לרתיחה נמוכה ומערבבים לעתים קרובות עד המים נספגים כמעט, על 15 דקות.
מערבבים בחלב ומבשלים, תוך ערבוב עדיין מדי פעם, במשך 30 דקות.
מוסיפים שום קלוי ומתבלים במלח ופלפל.
מחממים תנור ל 300 מעלות F.
לשבור את שיני השום ולהסיר את הנייר החיצוני אבל להשאיר על העור. לזרוק מחבת אפייה עם שמן זית. צלי בתנור במשך 30 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב. לסחוט שן שום מתוך העור.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. ויינגוט וילי שייפר גראקר דומפרובסט ריזלינג ספטלזה מספר 5 עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 69 דולר לבקבוק.
![ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5]()
ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5