גריסיני עם פרושוטו
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 11% המנה הזאת לא משהו. נסו Grissini עם Prosciutto, Mesclun עם Grissiuttoini, ו Grissini (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים קצת חמאה על 4 סנטימטרים של קצה 1 של כל מקל לחם.
מורחים גבינת פרמזן על צלחת.
לגלגל קצה חמאה של כל מקל לחם בגבינה כדי מעיל בקלילות.
מקום 1 פרוסה prosciutto על משטח העבודה; לארגן 3 עלי ארוגולה על גבי פרושוטו, ולאחר מכן למקם קצה מכוסה גבינה של מקל לחם על ארוגולה ולהפשיל פרושוטו סביב מקל לחם, מצרף ארוגולה. חזור על הנוהל עם מקלות לחם שנותרו. (ניתן להכין 2 שעות קדימה.
מניחים מקלות לחם בכוס גבוהה, פרושוטו בסופו של דבר. מכסים בניילון נצמד ומקררים.) טאק 2 עלים ארוגולה לתוך פרושוטו קצה של כל מקל לחם ומגישים.
יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע
מתאבן ניתן לזווג עם רוזה מבעבעת ויין מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. יין אחד את יכולה לנסות הוא Syltbar גברת סודה רוזה. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 25 דולר.
Syltbar גברת נוצץ עלה
אלגנטי, מורכב ופירותי, מלווה בניחוח עדין של פירות הדר וליצ ' י. ורוד בהיר, משיי וקורן צבע, Syltbar נוצץ עלה עשוי 100% מרלו אשר נותן זה נוצץ עלה חזק, טעם עגול כי הוא טעים עד הטיפה האחרונה. בסך הכל, זהו יין מענג, מאוזן היטב, נקי, ברור וקרם.אידיאלי כמו אפריטיף, מעולה עם חזיר, פירות ים מטוגנים, קרפצ ' יו דגים לבנים ארטישוק מטוגן. גם מושלם לשייט בסירה!ידידותי לטבעונים וצמחוניים, ללא תוספת סוכר, ללא תוספת סולפיטים