גרנד מרנייה מרנג טורט
גרנד מרנייה מרנג טורט יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.16 דולר למנה. מנה אחת מכילה 200 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם יש לכם אוכמניות, שוקולד חצי מתוק, פטל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 15%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו גרנד מרנייה מרנג טורט, שוקולד ווניל גרנד מרנייה טורט, ו גרנד מרנייה טורט קפוא עם קרום שוקולד מריר וחמוציות מתובלות (מתכונים דומים).
הוראות
להכנת המרנגים מכסים נייר אפייה בנייר אפייה. צייר 3 (8 אינץ') עיגולים על נייר. הפוך נייר ואבטח בעזרת סרט מיסוך.
מניחים תחילה 4 מרכיבים בקערה גדולה, ומקציפים במיקסר במהירות גבוהה עד לקבלת קצף. מוסיפים בהדרגה סוכר, 1 כף בכל פעם, מכים עד שנוצרות פסגות נוקשות. מחלקים את תערובת הביצים בין 3 עיגולים מצוירים על תבנית אפייה.
מורחים תערובת על עיגולים בעזרת גב כף.
אופים ב 200 במשך 2 שעות או עד יבש. כבה את התנור; מגניב מרנגים בתנור סגור לפחות 1 שעה. הסר בזהירות מרנגים מנייר.
להכנת המילוי, שלבו תוספת מוקצפת, ליקר ו -1 1/2 כפיות קליפה.
מניחים מרנג 1 על מגש הגשה; מעליו 1 כוס תערובת ציפוי מוקצפת ו -2 כפיות שוקולד. חזור על שכבות פעמיים עם שאר המרנגים, תערובת ציפוי מוקצפת ושוקולד.
שלב פירות יער; מסדרים מעל טורט.
מקשטים ברצועות נענע וקליפה, אם רוצים.