גרנולה חמאת בוטנים
גרנולה חמאת בוטנים יכולה להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר ארוחת הבוקר שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 729 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. אם יש לך מים, קוקוס, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. . נסו קל תפוח פריך עם חמאת בוטנים גרנולה + סוג גרנולה בגידה, גרנולה Chunky Monkey (בננה שוקולד חמאת בוטנים גרנולה), ו גרנולה חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
מערבבים את שיבולת השועל, קמח, אגוזי מלך, שמרים, מלח, אבקת חלב, וקוקוס בקערת ערבוב גדולה; להפריש. מערבבים את הסוכר, המים, שמן קנולה, וחמאת בוטנים יחד בסיר קטן על חום נמוך עד שהסוכר מומס והתערובת חמה וחלקה.
יוצקים את חמאת הבוטנים על שיבולת השועל ומערבבים עד בשילוב שווה.
פרושים על 4 סדינים אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות, ערבוב כל 15 דקות. כבו את התנור והניחו לגרנולה להתקרר בתנור עד שתתייבש, כ-3 שעות.