זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך פירות טרופיים, גרעיני חמניות, פשתן זהוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו גרנולה טרופית, פרפה גרנולה טרופית, ו גרנולה טרופית בריאה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 250 מעלות F. קו גדול מסגרת אפייה עם nonstick foil.In קערת ערבוב גדולה, לשלב את שיבולת השועל, קמח, זרעי קנבוס, פשתן, חלב יבש, קוקוס, ומלח. מערבבים היטב, ולאחר מכן להוסיף את walnuts.In כוס למיקרוגל בטוח למדידת כוס או קערה, לערבב את שמן קוקוס, דבש, סוכר חום ומים.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
שמן קוקוס
זרעי קנבוס
אבקת חלב
זילוף בצורת לב
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
לוראן מטבח מקצועי®
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כפית מלח היקורי מעושן
זרעי פשתן
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
כמו גבינות לטאקו
ירקות בתערובת קליפורניה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חום במשך כ -30 שניות או רק עד שחין תערובת. לפקוח עין על זה אז זה לא להרתיח מעל. מערבבים היטב, ואז מוסיפים וניל.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדרים
3
יוצקים מעל תערובת שיבולת שועל ומערבבים עד מעורבב היטב. מערבבים בבננה צ ' יפס. מרוקנים על גבי תבנית אפייה ומפיצים אותה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
בננה צ ' יפס
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
אופים ב 250 מעלות במשך 45 עד 53 דקות, ערבוב כל 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הסר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין. זה יהיה פריך כפי שהוא מתקרר.